Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
zvonkec92:
Ides, pa ovo trosi slicno kao batina 125 :headbang:
Corector:
Ha cuj Mrale, prosjek je solidan i za kilometrazu u 2 dana 130km sam izbrasnario.
Imam velikih problem s divljanjem, bojim se da nekoga se sasije., tako da se prisiljavam voziti purejet gasirajuci ga do iznemoglosti i bukvalno derajuci cementaciju od extremnog neprekidnog full gasiranja
Purejet mi je kulturan ispusni ventil, al 50x veci od RS250
nrgmc2-tuning:
neznam šta je vama da imate fetiš na tu potrošnju :toothy3:
Dok je benge na tržištu uopće ne gledam na potrošnju bitno da ide traje i kolje :headbang:
Corector:
Mrale pa ja sam uz bok s dostavljacima i kuririma. Da radim 100km godisnje, jos bi darivao benzin maloljetnicima koji su kupili prvi skuter.
Corector:
Elistarce je postalo GTI!!!!
FRENDIC
STARI MOJ
Treba samo zabijati skutercad do poda, kako se jebacki sad vozi mraleee. Zabio sam prednji kraj za 28mm do maksimuma za puni hod teleskopa.
Osim sto se jabenije vozi, sad mi je polozaj sjedenja isto pogodjen jer mi je falilo da prednji kraj ide dolje ili zadnji gore.
Extremno sam zadovoljan, i sad moram staviti onu trkacu mapu da se ganjacim s elistarcetom.
Edit: 15km zestokog brasnarenna je odradjeno. Znaci Elistarce totalno jebe! Puno se lakse baca, osjeca se preciznija kontrola, osjeca se jebeno nize teziste i to je pravi poso. Zatim, pazi sad ovo, unutra je 20W ulje, i bilo mi je malo pretvrdo, ali sada kad je spusten, vilica radi bolje, bas kako treba jer je vise mase na pednjem kraju. Direktnija je prednja kocnica.
Ispostovacina je extremna!!!!.Malo osjecam nesigurnost u gume, potreban je friski Molas da se naj**** keve asfaltu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju