Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (31/257) > >>

Corector:
Serafilo se po francuzu.

Predja kocnica me izludila i odlucio sam joj stati na kraj, prije nego zavrsim u necemu zakucan.

Odlucio sam staviti veliku i konkretnu celjust, medjutim ima zajebancije oko adaptera pa sam presao ja Brembo celjust

Ako pase Brembo pase i od novog Runnera ali sam je negdje zametnuo, i Brembo mi je zadovoljavajuca celjust... Kupio nove Crne malossi ploccice i kad sam vec tu, odlucio sam izmjeniti ulje u prednjoi vilci

Izlio staro, rastavio stapove, ocistio sve i ulio 1.1dcl po manualu i svaki stap, i stavio sam 20w koje je malo tvrdje,a inace preporuka je 10w za mekanu vilicu.

Usput sam sanirao napuknuti kabel od elektronskog puza, odzrazio plemeniti Brembo u sekundi za Razliku od AJP smeca

Sada prednja kocnica koci prejebeno, jedno 5x jace i rucica je tvrda i s malo praznog hoda.

Konacno sam zadovoljan s kocnicama i ovjesom :headbang:

SF2 Freak:
Tu brebmbo i ja imam. Sa eloksiranim klipicima. Nikada ne zastekaju.

Corector:
Apdejt. Buraz razradio prednju kocnicu. Pa je pao mali test.

Ide na prednji :headbang:

zvonkec92:
Viši nivo !!!

Corector:
Danas sam se malo igrao oko prijenosa, na kraju nisam nista dobio :toothy12:

Islo je ovako:
- izbacio bgm zuti centralni i ubacio polini plqvi 23kg + polini torsion
- stavio 5.8gr rolice umjesto 7.5gr
- ubacio polini variomat sa 6.5gr rolicama, i imam manju krajnju, ranije krene prevrtavti vec po peti put, start polinija u kurcini
- izbacio torsion controler
- vratio multivar s 5.8gr rolicama
- ubacio piaggiov remen umjesto Mitsuboshija i startniji mi je s njim,ali se krene i ranije prevrtavati, bolji odaziv na gas imam

Od ostalih zajebancija. Ugradio selen od bloka motora piaggio karb50, onaj iz usice. Upresao ga u nosac leovince auspuha jer smo ga potrgali dok smo palili i gumu i felgu. Selen je za nobela.

Podesio si visinu zadnjeg kraja tako da mi sada skuter ravnomjerno amortizora s prednjim i zadnjim krajem.

Nemam vise niti jedne sitnice na tom skuteru osim experimentiranja s prijenosom, ali sada su to sve minimne nijanse jer sam izvukao koliko je se moglo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju