Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
TopPerfomance4:
Samo jako
Corector:
Al gazim ovo Elistarce na svakodnevnoj bazi, tj. gazi tko stigne. Otkako sam ubo purejet agregat za Oskara, samo pali vozi evo vec skoro godinu dana, sad ce 25000km. :toothy10:
Od danas u steku imam serijski cilindar razbusen na 42mm s prox klipom, vazem dal da trpam na Elystara ili ne. U igri je i kineski 70ccm kit s 5kutnom glavom, ali puno se vozim tako da kinezi nikad nisu prolazili kod mene, jednostavno se istopi, a sad da ti serafim mehaniku 1 godisnje, to mi ne dolazi u obzir.
Ali danas sam konacno skarabudzio bravu od sica. Mutavo pezo zamorce od brave cesto zasteka, pa moram pomocu kljuca otvoriti bravu i tek onda mogu zalupiti sjedalo. Danas sam puko ko purejet iz auspuha s prebogatom smjesom i ojacao oprugu koja nateze polugicu za zakljucavanje brave na nacin da sam preko kukica opruge navukao izolaciju od 0.5mm kabela i na taj nacin ih podebljao i povecao vlacnu silu opruge. Usput sam stavio i tlacnu oprugu na sajlu tako da mi se bravica sica sama vraca u prvobitni polozaj.
Rezultat; stavim kljuc u bravicu sica, okrenem i on se sam vrati za razliku od prije, i bravica cijelo vrijeme ostaje otvorena za razliku od prije kad bi morao ponovno otkljucati i istovremeno podici sjedalo jer bi se sama zakljucala. I trece, sad samo spustim sjedalo i ono se zakljuca, a prije bih morao staviti kljuc u bravu i okrenuti na otkljucano i tek onda mogu spustiti sjedalo.
Eto, probleme mi rade samo pezini dijelovi, posto sjedalo otvaram vise puta dnevno, vec sam ispizdio s bravicom, a sad kad izvijecam da li cu dirati mehaniku, ide konacno novi remen i ufazivanje prijenosa da mogu prebacivati 90gpsa s ovim zamorcetom.
Corector:
Otkako je zahladilo, a i nema vise toliko bujne vegetacije, spuhce mi je postalo bucno, iz steka sam izbunario ZXR koji je malo dobio u sudaru, pa sam dao zavarait U cijev od kinesceta od kraja protukonusa do topa. Sad je buka mnogo manja, makar moze to i bolje da vunu zamjenim, al za sada je super.
Stavio sam i gumu od bicikla jer je selna sjebana.
Digao sam i pritisak ubrizganog goriva za 1bar, MOC se osjeca :D, brzi odaziv na gas i bolje ubrzanje do kraja i veca krajnja :headbang:
Mjerim potrosnju, bas me zanima koliko ce porasti na ovom zamorcetu.
Corector:
Danas sam obradio 8 skutera, neke kompletno od zamorceta do oskara, a uspio sam i Elistarce malo dotjerati. Izdusio ko isus, al samo za danas jer sutra udaram jos extremnije.
1. Ugradio dvopolnu crvenu ledicu u stop. Svjetli isto, a ne prazni mi akumulator kad stisnem kocnicu (26W) sveukupno s pozicijom. Ono sto mi je bitno, brze se pali od obicne zarulje. Zamjenio sam i lampicu tj. Kinescetovu ledicu koju sam ugradii za injection check jer je crkla
2. Odradio sam budzing. Razbusio ulaz u airbox na 25mm, i razbusio sam tps na 20mm. Nesto se malo osjeti, ali bez airboxa je ipak konkretnije.
3. Stavio sam ditech polutku, pobrusio pinove pomocu busilice i smirgle 120, ispolirao. Na pezi mi je onaj pocetni sut malo oslabio, do 10kmh je malo tromiji, ali sve ostalo je bolje. Taj Elystar je prica za sebe mamu mu j****, j osjecaj je neki sugav s ditech polutkom, opet NE IDE :laughing7: Dok nrg na svaki dodstak performansi osjetno bolje ide.
4. Kad sam vec upao u djubre odlucio sam ici di kraja. Pocastio Elystara s novim mikroremenom i remenom oem piaggio. S njim OPET purejet mutavo ide,nekako bezivotnk i bezveze. Probao 5 kombinacija da ga ufazim i svaki put bezveze. Popizdio, otrcao u stek po Mitsuboshija i shvatio da ih vise nemam. Izbunario jedan dobar polovan i ide bolje nego oem piaggio, jedino ima malo tromije razvrtavanje, al ima MOC i ne predstavlja problem.
Jedna zamjerka na Peugeot original sajlu gasa, brutalno je zardjala na kraju, uspio sam je spasiti.
I izgleda da mi je propisao rezervar ulja, j#bo te peugeot mrtvi, odnosno, vrlo vjerojatno slini na spoju sa senzorom ulja.
Zapazio sam i da se dosta klima ona rebrasta gumetina sto drzi sredisnju cijev od peugeot nosaca motora i ramu, nestomi to puno klapa j#bo te pezo. Planiram to zapuniti, previse to skace.
Corector:
Samo EXTREMNO, PUREJET TRANS :headbang:
Ispod sica hrpetina alata, komplet velikih, malih gedora aku bisilica, industrijski fen, pubjqc za akumulatore, flekserica, brusne cetke.... kofer pun ishrane...
Edit: misija uspjesno izvrsena, jos nisam pretovario Elistarce, prejebeno, ponese vise nego neki auti :headbang:
Nevjerica je ovjerena:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju