Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (29/257) > >>

Corector:
Eto sad ces ispratiti trosenje remena s turpijanim blokom :icon_thumright:

Osjeti se tvrdji centralni feder i kako se masina bori s njim da savlada otpor.

Moram nabavit ditech polutku, svi hoce po 200kn mater im j****,a cijele masine sam prodavao po 500, 600kn od tog zamorceta.

Edit: testirao setup po getu, savrseno nesto. Definitivno izvlaci vilice na dodavanje gasa.

Corector:
Dok su neki ubijali brasno u mesini kod Jadrana, ja sam se djirao na Elystaru, purejet naravno.

Opet izmjerio potrosnju na pun tank,i to je konstanta, 3.2l na 100km u gradu. Mnogo jbt.

Rubio sam i gumu

Pa se malo vrtio u krug dokmi je benzin stalno curio po nogari

I ovdje sam htio imati 10min neprekidnog WOTanja, ostvario sam cak 14, ali sam slucajno stisnuo gumb na mobu i prekinuo je snimanje...
To je isto jedan od triperskih sindroma,nema pustanja gasa...

Corector:
Tvrdji centralni je definitivno za ljeto, evo uspio sam i njega malo omeksati nakon sat i pol klanja po gradu, ali je pad okretaja zanemariv naspram meksih centralnih.

Imam velikih problema s prednjom AJP kocnicom,naime plocice su na 1/3 mesa i rucka ima hoda ko u FAPa mjenjac, prednja kurca ne koci, j****ti francusko smece, moram kociti dvostruko ranije nego na piaggio skuterima.
Nikako da se angaziram pa da apgrejdam prednju kocionu celjust jer s ovim sam stalno u strahu da mi netko je izleti.

Trebao bi i naliti ulja u prednje stapove, radi samo opruga i to je jako opasno jer nekontrolirano izdize prednji kraj, a time i preenju gumu koja moze izgubiti grip.

Sve si govorim kako je ovo sekundarno vozilo, ali kocnice i ovjes moraju biti na mjestu, inace nemam prostora za manevar.
Pirelli evo22 mi ide na k**ra*, slab grib ima prilikom kocenja i stalno skripuca.

Purejet masina je savrsena, imam problema samo s francuskim otpadom kojo je zaostao od swapa.

Runnera nemam vremena servisirsti, nakon Grcke sam ubio brasno u njemu pa jasem stalno Elystara.
Na njemu me cekaju nove gume pod hitno, ulje u prednjim vilicama, prednje plocice, remen i mikroremen.

dacerovs:
Ti si jos dobar, meni ako remen izdrzi 3000km bit ce odlicno, vec mi sada dode da ga bacim u pm!
Sada ima 2400km i nakon 35-40km przenja padnu okretaji prema krajnoj. Do tada drzim zabijenih 11 soma zahvaljujuci mor.polutki .
Remen sam provjerio kad sam stavio plavi malossi i remen je ko gumica za kosu, znaci nema tvrdoce ni malo.
Definitivno sljedece vozim Malossi Special onaj novi i tjt, mjenjam remenje ko da minarelli vozim, a i centralne federe takoder.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
Mrale ako ces mjenjati pumpicu dacu ti ja fancy serafe u boji za lajtung da imas i nesta kinesko na skuteru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju