Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (251/257) > >>

zemo323:
Je li elystarče možda bilo u niskom letu kroz Novi Jelkovec prošli četvrtak (28.4.) u popodnevnim satima? Sumnjam da imaju dva elystara da idu onako dobro  :laughing7:

Corector:

--- Citat: zemo323 - 05 Svibanj, 2022, 14:39:18 ---Je li elystarče možda bilo u niskom letu kroz Novi Jelkovec prošli četvrtak (28.4.) u popodnevnim satima? Sumnjam da imaju dva elystara da idu onako dobro  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nema brzeg, to je taj. Ima jos jedan isti s Peugeot masinom, ali je sporiji za 20kmh. Vozi se po Dubravi.

Odlucio sam uloziti u custom sjedalo na ovom skuteru, trebat ce lresloziti sic jer je ovaj glatki tapecirung pretvrd postao, sklizak je i spizva vise ne amkrtizira posto je sabijem do ibera. Ovaj mi je skut savrsena zamjena za prijevoz stvari koje bi inace s autom trebao prefuravati. U medjuvremenu nije bilo nikakvih problema, a hladjenje je rijeseno, medjutim kiler u prednjoj masci Peze moze i bolje hladiti, al dobro je.

Prekjucer sam stavio nove prednje sinter plocice. Ove sam pazljivo osluskivao dok nisu dosle do kraja.

Pogledao sam remen i ustanovio da nema vise elasticnosti i ima 17.5mm, ali jos nije poceo pucat tako da cu probati to jos isfurat. Jer ovaj skuter je moj experiment, sa sto manje daj sto vise.

Pupo:
Samo 53000. Preloše  ;D ;D

Corector:
A cuj, razapet sam na vise vozilica. S Nmaxom sam prebacio 10tkm u godinu dana, a povremeno ga vozim.

Ali PureJet ce uvijek imati svoje mjesto. :frajer:

v3kac:
lajk na sve  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju