Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
A da tek cujete kako skripe plastike od kinesceta :laughing6: Ubije ti gust skroz.
Corector:
Razmisljam da iz dosade dam serijski cilindar na maksimalno razbusivanje. Dakle 42mm klipcinu bih stavio unutra. Imam cvikani cilindar pa bih se s njim igrao.
Jel itko imao doticaja s takvom kemijom, jer piaggio 50 je stvarno vrhunski iskoristen cilindar i grijeh ga je dirati.
Jednom sam vozio runnera s 42mm, ali je bilo neustelano, osjeti se malo vise momenta. Makar za par stotina kuna mogu imati 70ccm i to je nesto konkretno, tako da mi je ovo cak i glupo, ali ako bi dobio momenta, mozda bi to bio dobar low budget tuning :icon_scratch:
Cisto iz potrebe experimentiranja bih ovo napravio i kurcenja protiv malecke peze, jer pezi ne pomaze nista diranje cilindra, naprotiv ide jos sporije :laughing9:
Htio bih Elystaru dati malo momenta samo da mi i on bude brzi od peze posto je ogroman koeficijent otpor, ali da je ta masina na nekom normalnom skuteru, ispreskakala bi vertikalu samo tako :toothy10:
Moja misija je da PUREJET uvijek bude brzi od peze :toothy10:
dario007:
Po mom misljenju ti se to ne isplati raditi,busenje,honanje i klip dobre kvalitete s novim brtvama te kosta kao i jedan dr.evo.
Druga stvar je da nebus apsolutno nista dobio,odnosno budes mrvu momenta i vecu tromost(jer je i sam klip tezi) uz to i kompresija ide gore pa ce se jos gore ponasat u okretajima.
Eventualno malo dirnut kanale,tu je veca dobit,al opet truba na 50cc.
Tvoj izbor... :icon_thumright:
RunnerSukosan:
Rodjaaak ajmo mhra stavit
Corector:
A znam da je kita labudova od 42mm, ali eto. Ma 50ccm je zakon, Suhi me pegla na elystaru malo pa mi je jako krivo zbog toga, zivcan sam, placem, ne mogu se koncentrirati i tako to.... jednostavno me izbaci iz takta.
Sreca pa postoji NRG50 nocna mora svake peze :toothy9:
Dobro je to zamorce,neki dan sam prevezao kutiju koja ne stane u gepek od auta :laughing7:
Usput sam.odredio jedan SKUPOCIJENI servis da pezistar ide bolje. Trebao sam odmah i ubaciti novi remen i napraviti to kako spada, ali posto mi je peza sekundarno vozilo, zelim se voziti 50 000km bez da ista pipnem, nadam se da cu biti i takav sretnik.
Pa evo, pristupio sam s minimnim korekcijama posto mi je remen ppremetio postavke, a ima vec pola godine i ne znam koliko tisuca km na sebi.
Naime, imao sam kvacilo sa serijskim oprugama koje su popustile, skuter je kretao na 3000rpm, a sad kao su dosle vrucine imam rupu u startu. I posto je remen vec ubijen, malo mi rusi okretaje.
Pa sam pristupio rijesavanju problema
Odvalio deklo i sve razbacao van
Zamjenio oprugice koje su se opustile i to ZNACAJNO sa istim takvim oem serijskim koje su osjetno tvrdje, a istih dimenzija i debljine.
Ovu su ugrobarene, ONE SU BILE NA NRGU KAD JE SUHI DOBIO DRAG, ZNACI OPRUGE NEMAJU OTPORA. A sad ga NRG ubija ko raketa u startu hahah
Dalje sam.se bacio na olaksavanje rolica,sa 6.4gr na 5.7gr. Za OEM crne rolice (piaggio gilera) potrrbno ke 8.5mm svrdlo da bise dobilo 5.7gr. A 9mm.svrdlo skida na 5.5mm
url=https://postimg.cc/image/nwyihp5jd/][/url]
Profesionalno hand made odradio i zaljepio utege da budu vecni!!!
Samo po Manualu!!a Nije to peza da si kupujem 10 matica radilice :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju