Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (245/257) > >>

SCANIA R500:
Ja sam svoj kiler prao.... Temp pala za 10 stupnjeva :frajer:

Corector:
Cuo sam i vidio s cim. Jesi to ubacio u sistem i vozio se?

Ja sam prvo odspojio crijeva s masine i zablokirao. Pa sam uljevao sodu i vruc ocat u samu posudu i hladnjak. Nakon toga isprao sve, i onda ulio samo sodu i vodu pa spojio crijeva na masinu i vozio se do radne temp i ponovno izbacio sve van.

Prvi dojmovi nakon ciscenja su da sporije podize radnu temp., makar je vani puhao grdi sjeverac. Uskoro cu saznati benefite.

Extremno mi je drago sto je kiler narusio ugled PureJetu, jer to znaci da je ozbiljno vjecan. A torture kakve sam radio, to fizika ne opravdava  :toothy9:

SCANIA R500:
Izvadio kiler van... Natocio onaj denk mit od DM-a za ciscenje kaffe masina :laughing7: od kamenca... Pustio unutra 5 min.... I onda mućkao..... I istocio van... I dobio čaj :frajer:...... Zablokirao sam onaj dovod od posude u kiler i povrat da odsoji to malo unutra..... A mislio sam na pumpu onu sta se stavi na bušilicu spojit i u kantu kuhane vode i to za kamenac al nisam mogao naci pumpu u šteku..... Negdje sam ju zagubio

SCANIA R500:
Na kraju sam stavio samo sodu direktno u posudu i provozao isto dok nije termostat otvorio.... Ali nije islo blato van.... A i crijeva su iznutra čista skroz... Pa mislim da i nema hrđe unutra.... Antifriz ponovno ulio onaj crveni INA... - 25 smješao... I sad je super.... Dok nisam ocistio dan prije na 10 stepeni vanjske sam imao 70 stepeni na celindru.... Poslije ciscenja imam na 14 vanjske temperature 59 na celindru....

dario007:
Ako si ulio g12 antifriz uskoro ces imati isti problem.Sa g12 gus jako hrđa i kontaminira cijeli sistem sa hrđom.Izvrstan je Inin g11 plavi u kombinaciji sa gusom i njega mogu preporucit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju