Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
--- Citat: Vragolasti Denis - 21 Prosinac, 2021, 00:04:58 ---To mi je jasno ali ulje je gusto a benzin lakse raznosi ulje.
--- Kraj citata ---
Cim kapljica udje u karter, propuh u zagrijanim blokovima je savrseno rasprsi poput eksplozije.
Tko ne serafi puno, ima priliku da se navoza, stoga idemo pomalo.
Da iznesem jedno zapazanje na "zimskom" setupu priienosa koji je nezanisliv po toplom vremenu jer bi skuter vrtio 3000rpm ispod powerbanda. Ali po hladnom vremenu je to moguce.
Naime, kako je prekjucer bilo i preko 12°C, desilo se/ponovilo se, nekoliko cinjenica koje dolaze s toplijim vremenom.
- porasla je krajnja brzina za skoro 10kmh
- start je losiji, i jasno se osjeti kako prijenos raniie krene u visi stupanj jer kvacilo brutalno grebe od zvono. Dakle tvrdji centralni, ili lakse rolice se odmah i jasno traze
Dobro dodju ovi toplinski proboji na dan, dva, pa se jasno uocavaju te zanimljivosti.
Ljeti na ovom skuteru moram vrtiti 8600-8800rpm, a zimi mogu 7800rpm vrtiti.
Ako ciljam na ucestale voznje u dvoje, onda moram ljeti imati 9000rpm, kako.bih zadrzao maksimalnu elasticnost pri manjim brzinama i izbjegao onaj LAG, ilitiga rezo rupu.
Sve je lakse kad si siolo i kad si LAK, skupa sa skuterom. Onda si na 3000rpm s rezom kralj, jer fascinantno mi je vidjeti tako nekoga tko odmakne u procesu zavrtavanja masine. Dakle, ima.privilegiju da ostvari konkretan pomak u mrtvim okretajima, a kamoliki kad se tek zavrti.
Corector:
Jutros je bilo najhladnije jutro za ovaj period mrtve sezone, -6 ili -7°C.
Ima jedan trik koji cesto zloupotrebljavam, vec mi je prekidac pohaban od silnog saltanja.
Naime, kad god najave neko poskupljenje, ja sve ranije i ranije okinem ovaj prekidac kako bi mogao opstati. :dontknow:
Radi se o brici da zavaram senzor temperature, i prebacujem ga u mod zagrijane masine. Dakle, eskiviram "cok" i rad pod istim. Rezultat je, naravno, usteda.
Poggiali:
--- Citat: Corector - 18 Prosinac, 2021, 15:49:57 ---Priie svega, nema se vremena. A onda cemo lako za sve ostalo. Jer prvo treba tripnut, pa se kasnije bavit posljedicama
Slucajno sam jos malo istrazivao. Ovu zakorenu spuzvicu iz sredine cepa sam izbacio van, i sad sve lakse dise keoz cep, ali ima tu jos nekih sumnjivih faktora zasto bi masina koja ne moze zaribat, zaribala.
Ajd ne budi lijen, i ne donosi zakljucke na temelju jedne flase, isprazni i drugu u neko zamorce pa provjeri situaciju.
Nije staro ulje, sve po propisima.
--- Kraj citata ---
Cekaj mrale, ti ne cjedis ulje kroz carapu?
Corector:
Nisam imao potrebe ikada za dodatnom filtracijom, a uvijek sam iskapljivao, ostavim flasu naopacke i oden nesto drugo radit ili jest, steta da ambalaza bude zauljena.
Corector:
Lijep, suncan dan. Bas je bilo lijepo provozati se nakon nekoliko tjedana pauze.
I nakon 4km bum tras ananas. :'( Pocelo se sve jace i jace dimiti, reko evo i pozara, pa da i to dozivim. Isprva nisam mogao detektirati odakle dolazi dim, dal da cupam kablove i plastike i kud sta kako. I malo sam razmislio i shvatio da brzo demontiram ovo francusko g#vn%...
Al me osramotise ovi preostali francuski dijelovi pa to nije istina.
Ljudi, klonite se bilo cega francuskog, odnesite to pod presu i gledajte kako se presa da budete sigurni kako netko drugi nece nikad vise najebat. Kad se francuz reciklira, moze posluzit kao PET ambalaza ili nesto takvo, jer ce mu i tada vrijeme poluraspada biti ekoloski prihvatljivije.
Pozdrav svima, posebno teskim psiho oboljenjima, zadrtim fanovima francuza!
Kako sam ostavio francusku instalaciju za senzore goriva, ulja, zmigavce... Na nju sam dodao motornu instalaciju od purejeta, i sta se desilo??? Zapalila se francuska instalacija, uzas i tuga, te poseban pozdrav i podrsku upucujem francuskim vlasnicima, a nudim im pomoc ako ce ovo dozivit jer imam iskustva sta napravit u prvih 30 sekundi.
Tragovi grcevite borbe kad te francusko g#vn% izda na najgorem mogucem dijelunceste, kao sto uvijek tome svjedocim na ostalim oacenicima. A najvise mrzim kad sam na motoru, onda u sred zavoja naletavam na crknute francuze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju