Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Priie svega, nema se vremena. A onda cemo lako za sve ostalo. Jer prvo treba tripnut, pa se kasnije bavit posljedicama
Slucajno sam jos malo istrazivao. Ovu zakorenu spuzvicu iz sredine cepa sam izbacio van, i sad sve lakse dise keoz cep, ali ima tu jos nekih sumnjivih faktora zasto bi masina koja ne moze zaribat, zaribala.
Ajd ne budi lijen, i ne donosi zakljucke na temelju jedne flase, isprazni i drugu u neko zamorce pa provjeri situaciju.
Nije staro ulje, sve po propisima.
matija84m:
Jel to ima nekog smeca u ulju ???
Jesi probal pod prstima kaj to je?
Corector:
Tako je Mrale.
Otvorio sam i trecu bocu ulja, al svi su skuteri puni, pa cu pricekat, nisam imao vremena sad ici u detalje, ovo je bilo onako u hodu dok sam dotakao ulje.
dario007:
Ako sumnjas u ulje,prodaj ga meni po nabavnoj,BB sve guta
Corector:
Ja ti inace ulje, kao svaki pravi, ne sad obicni, steker, ostavim jedno 10min da se apsolutno sve iscjedi u posudu, jer mnogo je to kilometara u onome sto ostane.
Od sad cu da izljevam i ne cijedim.
A najkace od svega, sto sam ja prije vidio kako je se tok ulja u rezervar zakovitlao u par navrata, al nisam obracao paznju da je neki tumor unutra.
Bitno da nije zaribo zbog piaggia dijela, to mi je najbitnike, a na ovo cu pripaziti i imam vjecnost.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju