Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (240/257) > >>

zvonkec92:
Meni fali guranje, tolko je bilo cesto da sam naviko i sad vec neko vrijeme nista :(

Corector:
Bome i meni isto, onih 300m sto sam gurao svog zalepece sam vec zaboravio. Fali mi ovako, od grada do grada da se slepa, i to u od 2:30 u noci pa do zore, sta ja znam, rekordi su uvijek zanimljivi i vjecno se pamte :D

Ma cuo sam da je kupio PureJeta pa sam odmah morao provjeriti dal je to istina, danima prolazio okolo samo da vidim, kad ono opet nema napretka :dontknow:

aprilija top:

--- Citat: Corector - 16 Prosinac, 2021, 08:22:02 ---Bome i meni isto, onih 300m sto sam gurao svog zalepece sam vec zaboravio. Fali mi ovako, od grada do grada da se slepa, i to u od 2:30 u noci pa do zore, sta ja znam, rekordi su uvijek zanimljivi i vjecno se pamte :D

Ma cuo sam da je kupio PureJeta pa sam odmah morao provjeriti dal je to istina, danima prolazio okolo samo da vidim, kad ono opet nema napretka :dontknow:

--- Kraj citata ---
gledas na krivim mjestima

Corector:
It's friday bitches!
Danas sam si priustio luksuz punog gasiranja, jer inace vozim na 1/12 gasa kako bih ovim experimentiranjem pomogao ljudima da zarade od naknade za prijevoz i da placu spremaju u stek.

Danas je osjetno toplije - primjecujem porast krajnje brzine.

Sumnjam da ce past neki trip zbog rasporeda, ali nikad se ne zna.

Corector:
Podsjetimo se.

Neku vecer sam naletio na Glovo VXRa, i svidjela mi se snalazljivost i dinamika voznje. Naravno, ja sam to znao, i pokoljem se s njim. S obzirom da su uvjeti padavicarski, Molas je ladno izdominirao, unatoc zanimljivim potezima, dakle bilo je borbe.

Inspiriran, odlucio sam provjeriti kako stvari stoje na terenu i uloziti nesto vremena kako bih podigao iskustvo voznje u svoju korost, medjutim, ili nije bilo konkurencije, ili su bili u kontra smjeru pa mi se nije dalo toliko angazirat.

I jedna anegdota od jucer, gdje sam skoro pao sa skutera, od smijeha.
Naletavam na krizanje i auto ima prednost, on se nessto necka kuda bi, a iza njega Plavi Speedfoght 2 s TT auspuhom, lik doleti skoro u gepek auta jer je ovaj s autom proveo prevose vremena na krizanju (dok upali mobitel, pa karte dok se pokrenu, dok vidi dal je to ta ulica, dok nazove rodjaka jel sigurno prva desno...znate kako to ide u predbozicno vrijeme, treba imat razumjevanja).
I auto se konacno makne s puta, i lik sa speedfightom, ovo cu sad secirat :toothy12: :toothy9:

1. Daje pun gas

2. Dize obje noge na podnice

3. Gubi ravnotezu jer skuter jos nije krenuo

4. Krene loviti volanom ravnotezu motajuci lijevo desno

5. Za to cijelo vrijeme skuter trokira i prekida

6. Lik je uhvatio nekako ravnotezu, iako jos leluja pri 2kmh, i frajer ZALIJEZE, onak brzo i agresivno :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

7. Konacno je na 5kmh, uhvatio ravnotezu, ZALEGNUT i odlazi uz jako troksanjs  :laughing6: :hmh: :hmh: :laughing7: :laughing9: :laughing6: :laughing3: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing1:

Tu scenu vidjeti na 1m je urnebes hahhahahhhhahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju