Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (219/257) > >>

Corector:

--- Citat: Zigas - 21 Listopad, 2021, 18:56:56 ---Zanimivo. I ja sam testirao različite toplinske vrednosti i došao do zaključka, da toplija svječica lakše proguta/spali jaku smjesu. Kad je vani vruće oko 35* radi nabolje 9 (po NGK) a sve izpod 30* je 8 bolja. :dontknow: Na 50 ccm najbolje mi radila 7.

--- Kraj citata ---

Istina, dosli smo do istih zakljucaka.

Moj moto za dailya, vid da je i Sumiju bilo isto, to se cijeni!

Corector:
Daily majka

Poggiali:
koji si ti sadista  :sad3:

rs50e9:
@corector
uff daily je sve.
jedino bi sluzbeni tako "sparkirao"

cesto sam oko nasipa zadnje vrijeme (valjda mi od drndanja i ispao seraf spulje) pa je zato i pukao
al sam jednom tak na nasipu stavio ga na nogare, a dole pijesak. pa je opa skuter opet u mekani pjesak

Corector:
Sve je pod kontrolom. Danas je bilo dosta OFF-a. 70gpsa je veoma dinamicno, i tako ti picim i nesto mi krenu suziti oci i pogodim 2 uzastopne V rupe koje su razvalile skut. Auspuh je momentalno pukao na polovici, a ispao mi je poklopac od plate kofera koliko je to udarilo. Glefao sam ga kako leti dok dam se zaustavljao. Svjestan sam razornosti zajebanih rupa kad picos surovim terenom. Da mi nisu isle suze, preskocio bi te rupe, ali poneslo me da ne pustam gas jer moram poloziti tecaj sigurne voznje na nepredvidim terenima.

Auspuh sad prdi na sredini, i poceo mi je skut trokirat na niskim okretajima, valjda jer pusta auspuh. To treba sanirati.
mac keyboard tester

Iza toga sam ispumpao gume na 1bar onqko na pamet, i prednja je zaista bila na 1bar, a zadnja nekih 0.6, 0.7bar. Odlicno se vozi tada na OFF-u i uspinjao sam se na onaj duplo visi nasip bez problema kod Rugvice. Stabilan je na punom gasu kad se gasira kroz meki teren...

Tomi nije polozio, napadao je nasip dijagonalno i jebiga, izulo ga. Dolazio je s lijeve strane prema desno, i fino ga je zarotiralo.

Zatim sam mu pokazao da se to ne smije raditi na ovom mikro nasipu, i bome je izulo i mene dok sam oklijevao lagano:

Ustanovili smo da PureJet moze raditi i naopacke, dakle pod 360* kako god, dok karb ne moze jer mu iscuri benga iz frge.

Naravno, jos nisam nabavio nove gume, jer Molas drzi i bez ripni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju