Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (218/257) > >>

Poggiali:
bokte, jos nisam videl takvu svecku

Corector:

--- Citat: rs50e9 - 21 Listopad, 2021, 13:39:54 ---nego gdje je zavrsila L eketroda?
jesi to u djugave
javi se ak tam djiras

--- Kraj citata ---

Djiram sve, al poslovno.

--- Citat: jurkec - 21 Listopad, 2021, 13:46:49 ---Koju si to Denso svjecicu potrosil tak?

--- Kraj citata ---

To je ova jeftina. Al i priie sam ja to skuzio na Densu, istopi se minus elektroda nakon 2500 do 3000km, bez obzira na toplinsku vrijednost, a i uzivo izgleda lose naoravljena, "mekana" na prvi pogled. To je svijecica za amatere :D Al reko ajde da probam.
Moram si zbrojiti koliko sam presao s njom. Onaj Sagem je duplo bolji, i nikad se to nece desit, vec se pomalo trosi.

--- Citat: Poggiali - 21 Listopad, 2021, 14:28:58 ---bokte, jos nisam videl takvu svecku

--- Kraj citata ---

Jesi vidio Pogi, a, i vozi bez grede. Nego, zakaj je pukla ljubav s Pezom? Do sad sam se nagledao jako jako puno takvih slucajeva, a ja sam i dalje na istom, iako sam paralelno sve vozio :D

Poggiali:
ma nije peza losa, nego bi ja nesto malo vece, al jos nisam odgonetnuo sta... bio sam zagrijan za 125 2t ac, al su retki i groblje, i kaj ne znas ni kakvi su blokovi... onda 125 4t, al i to je vec pitanje kakvo je, karbovi su pomalo za muzej, a ie drze cijenu... s jedne strane bi opet slagao nes prek zime da ne padnem u depru... s druge strane bi mozdabilo dobro prodat i beverli i uzet nmax , al tolko jos opcijai mam u glavi, da ni sam ne znam.. generalno da skuter moze 100gps.. da trosi do 4l, da nije neudoban, aaal volio bi da bar moze na lagani makadam... a to je vec klasa liberty moozda ili ne... ne znam xD

Corector:
Slijedi svoje guste i mora biti dobro.

Zigas:
Zanimivo. I ja sam testirao različite toplinske vrednosti i došao do zaključka, da toplija svječica lakše proguta/spali jaku smjesu. Kad je vani vruće oko 35* radi nabolje 9 (po NGK) a sve izpod 30* je 8 bolja. :dontknow: Na 50 ccm najbolje mi radila 7.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju