Zanimljiva je prica oko te kemije.
Uglavnom ja trazio morini remenicu koja pase na minarelli jer mi u ono vrijeme bata Corector nije htio prodat svoju morini 123mm.
I nasao ja preko njuskala majstora koji ima brdo tih remenica i ajd posalji je, jos mi kaze 100kn, reko jebenica.
Dode remenica kad ono corak, ne pase to nikako ni u najljepsoj bajci na minarelli. I tako gledam kako to pripasat, vec sam mislio nosit tokaru da ih smanji i nasao sam iglicasti lezaj koji bi pasao na mina osovinu.
Medutim, nije mi se dalo isfurat to do kraja i jednu vecer doleti bara Rade do mene i ceprkamo po garazi i vidi majstor remenicu.
Kaze daj da vidimo kanale, odma se pocela drkica bacat po remenicama cim smo casicu skinuli. Mjerimo mi to i mjerimo, kalkuliramo i odluci on doma otic po Piaggio remenicu.
Sve preslozimo i vidimo da je to to, medutim problem su radili pinovi, bile su razne bla bla price da to ne smijes skidat na tokarskom stroju ovo ono i sve dalje je legenda.
Rade ih obrusio, ja mu donirao remenicu da izvuce max iz onog turpijanog sporta 70 nad kojim mu se Tomi sprdao kao da je dugogodisnji iskusni tuner Piaggia.
Drugi dan doleti Rade, oci se cakle, osmjeh od uha do uha.......... j#bo te bog, imamo brutalan overrange krf ti j****, upiknuo si ko prst u oko sa tom remenicom.
Eto, dalje je sve bio stelung, trazila je lakse rolice nego klasicna remenica, mogao si se igrat sa krajnjom brzimo dodavajuci i oduzimajuci distancirajuce sajbice.
Uglavnom, jebacki home made proizvod!!
Sent from my iPhone using Tapatalk