Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
imas wild hogskomedija isto na motorimapogledaj prvo negdi trejler da ja nebi ispa kriv sta tratim drugima zivot
znate kaj me najvise fascinira u bikerboyz.svi kao neki opaki frajeri i trkaci a svaki motor ima i zmigavce i retrovizore.Za popizdit. Meni je film totalno nerealan.
Citat: 2TDottore - 14 Listopad, 2008, 11:22:24znate kaj me najvise fascinira u bikerboyz.svi kao neki opaki frajeri i trkaci a svaki motor ima i zmigavce i retrovizore.Za popizdit. Meni je film totalno nerealan.imaju retropvizore da vidi kad ovaj iza njega ga na zadnjem prestiže s 645 kmh i stalno mjenja u višu brzinu i usput ga tuče nogom
Citat: Aleksandar - 14 Listopad, 2008, 11:48:22Citat: 2TDottore - 14 Listopad, 2008, 11:22:24znate kaj me najvise fascinira u bikerboyz.svi kao neki opaki frajeri i trkaci a svaki motor ima i zmigavce i retrovizore.Za popizdit. Meni je film totalno nerealan.imaju retropvizore da vidi kad ovaj iza njega ga na zadnjem prestiže s 645 kmh i stalno mjenja u višu brzinu i usput ga tuče nogom Meni je najgore na kraju kad se ona 2 trakaju na nekoj cesti kod nekoga farmera.Oni idu jako brzo(neznam koliko preko 200) i za nekolika metra uspiju zakočiti Ili kad se onaj neki bijelac vozi bez kacige oni idu oko 200 i njemu samo malo puše po kosi i još manje po majici Ili kad voze po mostu 400m,a ono scena traje toliko dugo da bi ja skutom za to vrijeme prešao 400m ...Ma film je koma
da je realno koda bi to iko i gleda...a ovaj novi fast and furiest kad se sa okrene sa kamionom nasri ceste i ovaj mu zakaci prikolicu od preko tone i on s njom vozi u rikver i okrene se bez da se prevrne...
Citat: X-Thug - 14 Listopad, 2008, 19:38:07da je realno koda bi to iko i gleda...a ovaj novi fast and furiest kad se sa okrene sa kamionom nasri ceste i ovaj mu zakaci prikolicu od preko tone i on s njom vozi u rikver i okrene se bez da se prevrne...Koji to, zar je izasao neki iza tokyo drifta?