Čekaj Mrale da ti ja pokažem koliko pazim na Yasunče
Izgubio sam rat s odrzavanjem
tipični ugrobareni pjurdžetista
Mraleeee nemas pojma s koliko hiljada metara si sebi sad skocio u stomak
Slusaj sad pazljivo, kod purejeta u 90% slucajeva je mehanika kao nova. Zaboravi na lezajeve, radilice,klipcine,karike,cilindre, getribe,vodene pumpe,namotaje, prirubnice. Znaci to su stvari na koje se ja smijem karbosima i smatram ludjacima jer bacate tolike pare na nista i meni je to neshvatljivo i zalosno. Al sta mogu kad svi zele samo najbolje za sebe, a ocito postoji vise toga najboljeg (samo me znam bas po financijskoj racunici koja je je extremna).
Jel znas kako ja mijenjam radilicu kad je ubijem na kitu nakon 30+ hiljada (probijem cementaciju kod donji veliki lezaj radilce). Bacim blok u djubre i uzmem drugi za koji sam dao jedan remen
Govorim s aspekta nakon sto sam imao prakticki sve moguce masine na skuterima i masu razlicitih setupa.
I to je Pezistar, troksajuca raga s koje skacem s rizola, struzem nogarama, vozim dok je kaljavo, i obavezno pun gas na hladno da nadoknadim sve one nestrpljive sate suzdrzavanja na necem boljem. Samo se zivciram dok vozim jebenog karbosa,i jos nema M od momemta,pa ovo poliuimsko roksanje me ubija,imam nultu toleranciju prema tome i samo gledam kad ce mi naletii TSDI model da mu ustekam piaggio purejet masinu. Uglavnom mi sluzi za odlazak u trgovine jer ne postoji stvar koju nisam mogao prevesti s tim skuterom.
Sve ovo ide ispod sjedala i u kofer (29litara, jedva stane intergralka). Izuzev krokodilke koja opudteno sjeda na podnicu.