Kako radi serijski na lc ne znam, ali na ac nije za nista, aka kako ti kazes smece. Ja sam si ustelao prijenos da radi odllicno, tako da rasprava ovo je smece ono je smece nema smisla. Da li bi prijenos radio bolje sa aftermarket varijatorom,pa naravno da bi, a da jest sranje ustimati serijski sam se i sam uvjerio
Ako netko hoce serijski, imam ih dva, poklanjam, da ih ne bacim ca
Sto se tice serijskog varijomata, sa istim tezinama rola (vise kombinacija isprobano) serijski mi je ma serijali sa sc08 bio najgori. Odlican je za nize okretaje gdje je radi xy restrikcija punjenje cilindra (moment) najbolje, i tu se najbolje ponasa. Bijeki feder ima svoju funkciju, i tamo gdje je potrebam meksi feder odradjuje svoj posao. Za jaci serup se ide naravno dalje, ljubicasti itd...ili ako je drugi variomat u pitanju. Sa polini 70, sc08, serijskim variomatim i bijelim plus 6.5g rolice, prjjenos mi je na ac-u bio po meni najidealnije moguce nastiman, mislim da bolje od toga moze jedino sa drugim variomatom. Po gradu i u brdo ga je doslovno ispucavao, zato nisam niti stavljao multivar