Tehnički kutak > Tuning skutera

Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?

<< < (16/17) > >>

SixPack:
Nisam tc nikada stavljao na bijelu na niti jednom kitu, i na slabijim spuhovima mi je ok radila, i sto vise ide na jaci setup, jaci spuh, to joj mane vise dolaze do izrazaja :icon_thumright:
Da istina za TC, ali brate mili, svidja mi se taj feeling sa tc-om, nesto predobro, nisam nikada tolko uzivao :toothy10:
Da, vise sam ga odvrnuo jer je malo bogatija smjesa. Iglu cu spustit 1 zarez dole  :icon_thumright:

Corector:
A jbg, mi koji furamo krajnje brzine, obaezno se odricemo TC-a. Ali istina je da jace susne,al nemas krajnju, pa sad kako kome odgovara prema pptrebama.

Ja sam se izgleda navikao na bijeli na Elystaru u pripremam se da probam zeleni... ti su mi centralni najbolji na purejetu 50 s multivarom.

Prebi:

--- Citat: Corector - 18 Listopad, 2018, 19:09:20 ---A jbg, mi koji furamo krajnje brzine, obaezno se odricemo TC-a. Ali istina je da jace susne,al nemas krajnju, pa sad kako kome odgovara prema pptrebama.

Ja sam se izgleda navikao na bijeli na Elystaru u pripremam se da probam zeleni... ti su mi centralni najbolji na purejetu 50 s multivarom.

--- Kraj citata ---
Cek cek, to nisan zna. Torssion controller smanjiva krajnju? Mozda je meni zato malo manja krajnja. Bas cu ga maknit pa cu vidit stanje. Jel osijetno to i krajnjoj ili ne? Jer u startu se dosta osijeti sa i bez.

Corector:
Skini pa probaj :icon_thumright: Vec sam zaboravo koliko krade, al jako zivcura :icon_biggrin:

SF2 Freak:
Tc ne krade krajnj ak nije na bijelom centralnom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju