Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
Zigas:
--- Citat: Corector - 13 Listopad, 2018, 19:56:53 ---Pala je jos jedna voznja, bijeli se odlicno ponasa.
Nisam ga jos probao na linearnoj polutci do sada, zadovoljan sam.
Sad jos jedino preostaje vidjeti kako ce se ponasati ljeti, jer mi je na svim skuterima po vrucinama potrebna nijansa tvrdje centralne opruge. A bijela mije bila katastrofa cak i na mrtvoj serijali.
Trkao sam se sa nrgom, i ubio me je, ali znam da elistar ide gotovo pa najbolje sto moze. Kad ga natovarim teretom, ide osjetno losije za razliku od Nrga...
--- Kraj citata ---
Gramaža rolica ti ostala ista?
Kad sam ja prešao na original pia polutkama iz bijele na ljubičastu, dobio sam 300 RPM na ubrzavanju. Zato razmišljam da treba za 0,2g smanjiti težinu za bijelu.
Corector:
Ma cudan je taj Elystar, prica za sebe. Kad stavim na Nrga onda cu donesti konkretan zakljucak. Zeleni je meksi od bijelog mensci i sad nakon vise kilometara.
dario007:
Bas sam ja neki dan na poweru probao,doduse orginalni centralni koji je na izdisaju,pa ni nemrem napisat nis konkretno osim da je malo zivlji na odazivu gasa na nizim brzinama.
Moram bas bijeli uzeti negdje za probu,zanimljivo al' okretaji mi nisu oscilirali kao sa serijskom polutkom.
Probao sam popeglati tromost sa overrange polutkom,bolje je ali nema pomoci sa ovako dugom getribom na relativno slabom setupu.
Kasnije mi vrag nije dao mira pa sam sa ditech polutkom probao...
SixPack:
--- Citat: Corector - 13 Listopad, 2018, 09:16:55 ---Svaka cast, hocu i ja probati taj trgajuci setup. Dakle imas bijeli centralni feder?
--- Kraj citata ---
Ne, gore su ljubicasta+tc+6.0g :icon_thumright:
Airbox preradjen po malossi uputama, jedino sta sam mu ukeljio tuljak na zbusenu rupu (nesto kak dario).
Klipic je 40, dizna 80, igla A22 na 3.zarez, vijak smjese negdje 2.5-3 đira odvrnut.
Bijeli je bio prije na onom budget setupu (bez preradjenog airboxa), bez TC-a, role 7.5g. I jebalo me bas to, nije divljacki trgalo na nizim brzinama. Nisam probavao bijeli sa TC-om :dontknow:
dario007:
Ako je seraf smjese po ps-u na 2.5 do 3 kruga imas prebogatu smjesu.Ako si ga metodom 1:napamet stavio tako,onda zanemari.
Spusti iglu za 1 ili 2 zuba.
Stalno forsiras taj tc,ja bi to maknuo van,a sa bijelim se tc ne koristi jer je feder predug i polutke se ne mogu skroz otvoriti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju