Tehnički kutak > Tuning skutera
Dizna i role za piaggio ac base + base spuh?
Corector:
Probao sam bijeli centralni. Za sada sam extremno zadovoljan na Elystaru. U kombinaciji s linearnom polutkom radi bas onako kako treba.
Start - posto je bijeli duzi, u startu je tvrdji i daje mi pocetni sus i imam okretaje u startu bez prevrtavanja. Jakk sam zadovoljan startom.
Ubrzanje - linearno i jako dobro, nakon 80kmh osjeti se da je feder malo tvrd ali popiusti i ide do kraja
Imao sam polini plavi 23kg i oretvrd je.
Ana purejetu 50 smultivarom i auspuhommijenajbolji bio zeleni malossi. Moram jos pribat bijeli na energiji
dario007:
Navodno je taj bijeli tvrd kao i plavi u startu i u kraju.Na srednjem spektru okretaja je izmedju zelenog i ljubicastog.Tako se bar meni pokazao.
Tebi pegla taj start jer je elystar tezak.Jos jedan pokazatelj kako masa vozaca i skutera potpuno mijenja karakter skutera i njegov setup.
Corector:
Elystar je cudna prica. Mater mu j****. Kad sam imao zeleni centralno, imao je vjecne probleme sa startom. Cak i ljibocasta, i polini llava 23kg ne spasavaju start. Sada s bijelim je prejeben, i imam osjetno bolje ispaljivanje do 60kmh.
Naspram polinija 23kg, bijeli mi djeluje tvrdji samo u startu, i to bas tamo gdje mi treba. A linearna polutka sprijevaca rasipanje snage za razliku od seriske koja prevrtavanjem usporava ubrzanje.
Malo cu je furati pa cu je preseliti na crnog nrga, makar ide prejebeno sa zelenim i nigdje mu jista ne zamjeram....
Corector:
Pala je jos jedna voznja, bijeli se odlicno ponasa.
Nisam ga jos probao na linearnoj polutci do sada, zadovoljan sam.
Sad jos jedino preostaje vidjeti kako ce se ponasati ljeti, jer mi je na svim skuterima po vrucinama potrebna nijansa tvrdje centralne opruge. A bijela mije bila katastrofa cak i na mrtvoj serijali.
Trkao sam se sa nrgom, i ubio me je, ali znam da elistar ide gotovo pa najbolje sto moze. Kad ga natovarim teretom, ide osjetno losije za razliku od Nrga...
aragonY:
Ljubicasti je samo za trke, to je davno konstatovano. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju