Tehnički kutak > Injection
Problem gubljenja pritiska i puštanja goriva nakon skidanja čašice injektora
Corector:
--- Citat: Cuki_16 - 25 Kolovoz, 2017, 10:06:32 ---
--- Citat: Lenko - 24 Kolovoz, 2017, 08:08:36 ---Na leru bi trebao imati 1500-1700 obrtaja...uradi reset TPS-a...
--- Kraj citata ---
Purejet? Pa otkako je nov radi na 2 000 o/min i sve koje sam dosad vidio im je na leru obrtometar na 2 000 o/min. Samo nekad dok sam ga upalio krenuo je s 2 500 o/min i spustio se u roku par sekundi na 2 000 o/min a sada onako upali i diže polako do 2 000 o/min.
--- Kraj citata ---
Purejet ima ler na 2000rpm, iz razloga sto ima trofazni regler i svjetla se napajaju preko akumulatora pa da ne bi doslo do praznjenja akumulatora s manjim brojem okretaja.
Normalno je da prilikom paljenja purejet digne okretaje pa ih spusti na 2000rpm. A kada sporo dize okretaje onda treba provjeriti jel negdje pusta zrak na injection kucistu ili kompresoru. Makar to nije neki problem.
Cuki_16:
--- Citat: Lenko - 25 Kolovoz, 2017, 12:01:36 ---Ditek...imam i merim na Game-boy...
--- Kraj citata ---
Ditech je starija verzija. Ovo je Piaggio Purejet. Po obrtometru oduvijek kaže 2 000 o/min za ler gas.
Corector:
Ditech je Aprilia Morini agregat.
Purejet je Piaggio agregat koji takodjer koriste Gilera i Aprilia SR.
Kljucna razlika je u mehanici, jedino su dizne, pumpa goriva, tps isti na oba agregata, dakle rade na istom principu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju