Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
💪💪💪💪💪 sezona je blizu
Citat: Toni46 - 22 Siječanj, 2018, 20:53:08Kupljena danas nova remenica, ovaj tjedan bi navoj isto trebao bit gotov, nadam se uskoro voznji Da da
Kupljena danas nova remenica, ovaj tjedan bi navoj isto trebao bit gotov, nadam se uskoro voznji
Bahahaha da nebi 38 funti dal za to
Meni se to uopce ne dopada, zivio poklopac
:glasses9:o Stavi maticu jos onu sa plastikom protiv otezanja
iskreno malo sam skeptican na taj grubi namoj ne drzi ko fini ne stezat na pistolj probat zablokat radilicu i na 6-7 kg s kilo kljucem stegnut vise od 8 kg netreba da se navoj nebi ostetil ponovo.
Toni sretno s novim ventilvarom i nadam se da se neće odvidat u vožnji, al kolko vidim ova radilica je već dosta odvrtila i izgleda umorno i ako ne provrti na ventilvaru mogla bi puknut kod kalote variomata (ne bacam malera, općepoznata BB bolest) a i sam si rekao da trebaš repirat vodenu pumpu, tak da ne bi bilo loše probat iskopat neku urednu polovnu radilicu i slozit je skupa s novim ležajima/semerinzima i vodenom pumpom ja sam Matiji prodao prije 2 godine bgm radilicu za malagu i kolko vidim još vozi
Odlično,sad samo da potraje,a svi bi odma blokove po pola zbog navoja,mada priznajem malo je majstora koji ovo znaju i mogu napravit kak spada
Moram jos narucit gljivu