Kako se navoj sjebe?
Dodje ti tgb 303r pred oci. Nema struje, crko namotaj. Ides odvrnuti maticu od radilice s pistoljem i izuje se navoj radilice. A kod peugeota mi se izula zdrava matica.
Ovo je hardcore verzija, nije mi to nikad poslo za rukom pa mogu pretpostaviti da je to od prekoracenja sile zatezanja. S obzirom da to striktno postujem, bogami nije mi se nikad ni odserafilo, a znam ih jako puno kojima jest. Valjda su na dan zatezanja postili
Trebali bi se zapitati kod pucanja kraka radilice. Ako zategnemo maticu jace od propisanog,nije li vlacno naprezanje vece na onom oslabljenom dijelu, i da li ono kumuje pucanju radilice Tri upitnika
Meni nikad nije pukla radilica, a s piaggio radilicama se druzim xxx xxx tisuca kilometara.
E da, i nije mi jasno dokle ce durati radilice skup s lezajima kojima je vidljivo spigan krak u variomatu? Oscilacije su nekad tolike da zupci ventilvara struzu od bendix. Sutim i pratim par slucajeva.
Cekaj da si bacim par kletvi posto vozim vjecni agregat; dabogda mi pukla radilica, dabogda mi se odserafila radilica, dabogda mi se izuo navoj na radilici i matici, dabogda istupio borer buseci radilicu poprijeko da je osiguiram.
Slobodno se mozete pridruziti kletvama prema vjecnom agregatu, on ak se ne pkvari ja cu uzeti cekic i napraviti si posla