Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 180cc by Toni46

<< < (89/126) > >>

Toni46:

--- Citat: BP - 18 Ožujak, 2018, 18:47:33 ---Postoji keramicka zastita za polirani aluminij. Nebi trebalo biti skupo za tako mali komad. Preporucam da to naprave profesionalci (dobar car detailer), treba "imati ruku" za nanijeti ju pravilno :)
I onda ce sjaj trajati dugo, nece se tako lako grebati, odbijat ce vodu...

--- Kraj citata ---
Cuo sam za to da :icon_thumright:

Tomi_ZG:

--- Citat: Toni46 - 17 Ožujak, 2018, 17:00:21 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 17 Ožujak, 2018, 16:59:02 ---Jer je njegov kromiran, ne poliran. Morati ces nakon nekog vremena ponovno ispolirat jer ce izgubit sjaj

--- Kraj citata ---
To znam da, nije mi to problem :)

--- Kraj citata ---
Stvar je u tome da se krom dobiva galvanizacijom i jebeno je otporan(tu ne računam fušerski kineski "krom"),a polirani aluminij je skroz nezaštićen i uvijek se na njemu skuplja "patina",tak da ti nema druge nego svako malo krpica i pasta po deklu,tom poliranom aluminiju si u neku ruku rob ak hoćeš da stalno izgleda za oskara

Toni46:

--- Citat: Tomi_ZG - 18 Ožujak, 2018, 21:13:07 ---
--- Citat: Toni46 - 17 Ožujak, 2018, 17:00:21 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 17 Ožujak, 2018, 16:59:02 ---Jer je njegov kromiran, ne poliran. Morati ces nakon nekog vremena ponovno ispolirat jer ce izgubit sjaj

--- Kraj citata ---
To znam da, nije mi to problem :)

--- Kraj citata ---
Stvar je u tome da se krom dobiva galvanizacijom i jebeno je otporan(tu ne računam fušerski kineski "krom"),a polirani aluminij je skroz nezaštićen i uvijek se na njemu skuplja "patina",tak da ti nema druge nego svako malo krpica i pasta po deklu,tom poliranom aluminiju si u neku ruku rob ak hoćeš da stalno izgleda za oskara

--- Kraj citata ---
Kad mi dosadi to robovanje dam ga plastificirat i dobro, vidjet cemo, svida mi se kako izgleda pa mi onda nece bit problem svako malo ga polirat

Corector:
Mrale ja polirao tako neke stvari i s mekim materijalima je izuzetno lako raditi, a neki su zajebani pa se opreznije pristupa. Uglavnom, traje to dosta dugo i nije neki problem odrzavat. Ovo je fino za vidjeti, a dekla su inace zajebsna

Toni46:

--- Citat: Corector - 20 Ožujak, 2018, 14:32:20 ---Mrale ja polirao tako neke stvari i s mekim materijalima je izuzetno lako raditi, a neki su zajebani pa se opreznije pristupa. Uglavnom, traje to dosta dugo i nije neki problem odrzavat. Ovo je fino za vidjeti, a dekla su inace zajebsna

--- Kraj citata ---
Budem nanesao vosak, tak da ce bit zasticen par mjeseci :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju