Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
ajlavsrku:
Mequiars cvrsti vosak,nekih 100 kn kantica,traje sto godina,par puta auto voskira,par puta motor,kacigu par puta,provjereno :icon_thumright:
Toni46:
--- Citat: ajlavsrku - 20 Ožujak, 2018, 21:00:03 ---Mequiars cvrsti vosak,nekih 100 kn kantica,traje sto godina,par puta auto voskira,par puta motor,kacigu par puta,provjereno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ima buraz vosak, msm da je cak i taj. :icon_thumright:
neos 123:
--- Citat: Toni46 - 20 Ožujak, 2018, 22:27:39 ---
--- Citat: ajlavsrku - 20 Ožujak, 2018, 21:00:03 ---Mequiars cvrsti vosak,nekih 100 kn kantica,traje sto godina,par puta auto voskira,par puta motor,kacigu par puta,provjereno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ima buraz vosak, msm da je cak i taj. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Od keramike ae ne nadaj puno testirao san sve i svasta na polirano i tako i ne isplati se cak se fusso najbolje pokazao tvrdi vosak...megs je po meni smece al eto hahaha keramika jednostavno ne drgi a ne isplati ju se kupovat za to...eventualno ono s ebay-a "keramika" posto je 100njak kn
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
ljubo46:
fusso coat imam ja i to je strava kako je dobar vosak ;D
Tomi_ZG:
Baš ću posudit fusso pa ga na kacigu namaljat
A kaj se tiče keramike,nije ni čudo da ne valja pošto je to isključivo za lak,a ne za goli aluminij,jedino možda da proba Modesta coat,mala flašica dođe oko 1200 dolara ;D
Najbolje bi bilo dat deklo lakireru nek baci bezbojni i zapeče u komori,tak ljudi rade na felgama pa može i ovo,onda više nema brige oko toga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju