Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 180cc by Toni46
Toni46:
--- Citat: RunnerSukosan - 17 Ožujak, 2018, 16:38:05 ---Samo sta ce se zx duze sjajit od ovog ;D
--- Kraj citata ---
Zasto? :nono:
RunnerSukosan:
Jer je njegov kromiran, ne poliran. Morati ces nakon nekog vremena ponovno ispolirat jer ce izgubit sjaj
Toni46:
--- Citat: RunnerSukosan - 17 Ožujak, 2018, 16:59:02 ---Jer je njegov kromiran, ne poliran. Morati ces nakon nekog vremena ponovno ispolirat jer ce izgubit sjaj
--- Kraj citata ---
To znam da, nije mi to problem :)
ajlavsrku:
--- Citat: CoK - 17 Ožujak, 2018, 11:39:52 ---
--- Citat: dario007 - 16 Ožujak, 2018, 16:23:34 ---To si sad slikao iz drugog kuta ili si ipak popravio one frizeve s donje strane? :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Citat: ajlavsrku - 16 Ožujak, 2018, 19:54:11 ---Daj sliku jesi rjesia ono di su bili frizevi po deklu :)
--- Kraj citata ---
a kako bi vi rijesili frizeve od 3mm dubine? :icon_scratch: jel bi dali navarit aluminija da se pokrpaju rupe pa onda brusili i polirali?
Dekl si super napravio, zajebi frizeve, nije novo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nebi sigurno dao varit jer u vecini slucajeva se prvo vidi razlika novog i starog aluminija,a ni aluminij sam po sebi odudara od nekog drugog po nijansi,il bi probao rjesit ove frizeve il bi uzea drugi dekl ako bi mi bilo do poliranja,nazulja san se polirajuc tako da znan i iman iskustva i sa frizevima itd :)
BP:
Postoji keramicka zastita za polirani aluminij. Nebi trebalo biti skupo za tako mali komad. Preporucam da to naprave profesionalci (dobar car detailer), treba "imati ruku" za nanijeti ju pravilno :)
I onda ce sjaj trajati dugo, nece se tako lako grebati, odbijat ce vodu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju