Tehnički kutak > Injection

Aprilia sr50 ditech GARAVI tj cadji SVECICE

<< < (10/17) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: mijatovic84 - 01 Svibanj, 2018, 18:48:14 ---Pocelo lepo vreme,a moja aprilia jos od prosle godine stoji zbog kvara

--- Kraj citata ---
Da citiram samog sebe u ovoj temi od prošle godine

--- Citat: Tomi_ZG - 31 Kolovoz, 2017, 08:48:50 ---Već sam ti rekao bez vrhunskog majstora za i.e. kojeg kod tebe nema nećeš to popravit,ovak će ti proć godine,a ne sezona,dovezi to Corectoru ili prodaj ovo i kupi karbos,to ti je dobronamjeran savjet,jer znam neke koji su diteh slagali godinama i prolupali na živce,a zatim sve bacili u đubre

--- Kraj citata ---

Nemoj me krivo shvatit nije mi namjera neka provokacija i sl.,nego čovječe ti očito imaš čelične živce,proći će ti život u pokušajima popravka tog zamorčeta,a nećeš se vozit,ponekad mi se čini da vlasnici i.e. 50ccm 2t skutera pate od stockholmskog sindroma,skuter je zlostavljač,a vlasnik žrtva  :dontknow:

Jel imaš di prodat taj skuter nekom ili u dijelove i kupit neki sa karburatorom?

Corector:
Nemoj ulagati pare u Apriliu Ditech masinu.

Ili si nabavi piaggio purejet agregat ako inzistiras na injectionu (samo ga istekas sve na dzek),jedino malo nosac motora i prihvat amlrtizera prilagodos to ti je par sati posla .

Ili si nabavi neku karb masinu.

Poslusaj me, ustedjeti ces si vremena, zivaca,produziti ces si zivot!!!

mijatovic84:
Heheehe koji ste vi likovi,a to za zivce je tacno,imam celicne :toothy10:,ne odustajem od njega,mislim da sam na tragu kvara,kompresor ne nabija dovoljno pritiska,kad se zavergla nabije oko 0.5 bar,sto nije dovoljno,a kad prikacim kucni kompresor na 6 bar on radi samo tako,sad sam narucio i ceo set gumica i teflonskih o ringova i to cu zameniti!!

Corector:
Nek ti je sa srecom

mijatovic84:
Hvala Corectore,javljam sta sam uradio,ako negde zapne potrazicu tvoju (vašu) pomoc!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju