Tehnički kutak > Injection

Aprilia sr50 ditech GARAVI tj cadji SVECICE

<< < (9/17) > >>

Tadr3:

--- Citat: mijatovic84 - 01 Rujan, 2017, 21:31:08 ---Evo ovako drugari,danas sam ponovo petljao oko skutera,na inicijativu druga Jopsy prikacio sam kucni kompresor na crevo koje ide na kuciste dizni tj raskacio sam skuterov kompresor i naterao ga na oko 6 bar i motor radiiii  :headbang:,e sad sta dalje,i buni me sto mi je u tom trenutku bio zakacen manometar na skuterov kompresor i on penje,odakle on sad dobija pritisak,ne razumem!!!??Nadam se da ste me shvatili,sta cemo dalje drugari??

--- Kraj citata ---

pa naravno da se nabijat pritisak.. sta bi trebao...??

probaj skinut kompresor vidit kakav je nepovratni ventil, lijepo sve rastavi, operi i podmazi... okreni kariku i pomoli se.

mijatovic84:
Aha znaci kompresor sa skutera dobija pritisak iz same masine odozdo,jel tako ili gresim,ok znaci problem je u kompresoru jel tako?

mijatovic84:
I hvala svima sto pomazu,a posebno hvala Tadr3 i Jopsy

Tadr3:
Da, radilica ima ekscentar na koji dolazi kompresor.

Nemora znacit, zajeban de Ditech. Jednog sam slagao na kojem se rasklimala zracna dizna i prosirila od vibracije rupu na glavi. provjeri dali ti dihta dobro u glavi.

mijatovic84:
Pocelo lepo vreme,a moja aprilia jos od prosle godine stoji zbog kvara,juce sam je rasturio u delove i krecem od pocetka,zna li neko koliki zazor sme biti na karikama,klip mi je meteor 42.5??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju