Tehnički kutak > Injection

Aprilia sr50 ditech GARAVI tj cadji SVECICE

<< < (11/17) > >>

mijatovic84:
Ljudi molim za pomoc,da se ukljucite u diskusiju,jos nisam resio ditech,zamenio sam nov klip i karike 42.5 i opet čadji svecicu,i sta me buni kompresija mu samo max 6 bar a zamenjen klip i karike???Pomagajte,ovo.je vise ludilo  :help:

PchelaUbica:
Kako ti je drug tomi rekao postao si vjecni pacenik dok to ne prodas. To ti je kao sam pezama  :icon_thumright:
Radije daj litru goriva vise na svaki rezervar i vozi se ko coek. (na karbu) em ga mozes sam servisirat, em nemas takvih problema. I vise ces ustedit i novaca i zivaca davsi tih 10 kn vise pri svakom tankanju. Eo koliko vidim prosla ti je jedna sezona, a proci ce i druga.

Corector:
Tog ditecha jebe mehanika. Cudan je taj morini ditech. Nikad ga nisam do kraja prosao jer nisam imao podrske. (Morao bih sam uloziti puno para i vremena). Za koga? Obicno i vecinom za ljude koji su kupili taj skutera za 100, 200€ i onda kad im kazes da bi 5 dana posla kostalo 50€ s materijalom koji inace vrijedi 200€, ali eto ide sve za 50, kazi uffff j#bote sta si skup, pa to je pola vrijednosti skutera. I onda kad mu kazes, MRS djubre van, on se jos i naljuti sto mu nisi dao na veresiju to sve.

Zahtjeva abnormalno puno radnih sati muke.
ZAHTJEVA INDIVIDUALAN PRISTUP. Lokalni Đole odserafljivac i zaserafljivac tu ne moze nista, a officijalni ce odbiti jer zaradi 500€ umjesto da rijesi morini ditecha.
Svi su htjeli da ga popravim za 10kn, a potrosis 10 radnih sati. Doslo je vrijeme kada se ne isplati za te skutere potrositi vise od 1h jer su jako jeftini.

Zato mi je na crnoj listi zajedno s peugeot skuterima.

Ali zato piaggio purejet, dijagnoza kvara se cesto upostavlja od 1 sekunde, pa do nepune minute, dijelova ima na svakom cosku :headbang:

--- Citat: PchelaUbica - 18 Lipanj, 2018, 07:31:06 ---Kako ti je drug tomi rekao postao si vjecni pacenik dok to ne prodas. To ti je kao sam pezama  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Legendo, mnogo si pametan covjek, kad prepoznas da necije pacenje danima i danima predstavlja mogucu opasnost za samog sebe i da lako mozes postati minimalno isti, a lako se zadesi i gori pacenik :headbang:

mijatovic84:
Ma nije problem u toj litri goriva vise,nego kako to prebaciti na karb,a nadao sam se da cu ga resiti,ali zasad sam na malom pomaku,jel uopste postoji neko ko  je doktorirao za ditech,vidim da svi hvala druga Corectora??

PchelaUbica:
Moze se prebaciti kako ne. Imas tu jednog decka na forumu . A najvise ti se isplati da ga prodas. Posto sigurno neko pati s takvim jos jednim ditekom pa da si od ta dva pokusa sastaviti jednog. I uzeti nekog karba ili kako ti drug korektor kaze pjurđeta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju