Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Malossi vs Stage 6
charnel:
pa celer mu krade duplo kad se vozi i onda to ispadne 20000km
dino gp1:
Ja sam se dvoumio između malossi sporta i mhr replice i poslušao sam 3alfa3 i nisam požalio :icon_biggrin:, ako imaš 1700kn kupi mhr replicu :icon_thumright:
Brla:
jeli nužno mjenjat radilicu za replicu ako nema lufta - mislim serijku?
dhorvat:
--- Citat: Brla - 10 Listopad, 2008, 17:22:37 ---jeli nužno mjenjat radilicu za replicu ako nema lufta - mislim serijku?
--- Kraj citata ---
Dottore ti još uvijek nisi ni pipnul radilicu jel?
Znači duuugo vremena je bilo replica gore i sad je gus i sve je to na tvorničkoj radilici tak da nemaš straha. Jedino treba ležajeve radilice i semeringe promijenit
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 10 Listopad, 2008, 17:27:19 ---
--- Citat: Brla - 10 Listopad, 2008, 17:22:37 ---jeli nužno mjenjat radilicu za replicu ako nema lufta - mislim serijku?
--- Kraj citata ---
Dottore ti još uvijek nisi ni pipnul radilicu jel?
Znači duuugo vremena je bilo replica gore i sad je gus i sve je to na tvorničkoj radilici tak da nemaš straha. Jedino treba ležajeve radilice i semeringe promijenit
--- Kraj citata ---
tako je.ja imam cijelo vrijeme serijsku radilicu kod koje sam samo mijenjao lagere i semeringe i iglicasti.to je vjerojatno tako jer imam od pocetka do kraja zx-a.Sad neznam dal bi radilica trpila da se cijelo vrijeme vrti oko 10000.Vjerojatno bi.Ja sam sad kad sam zadnji put slagao masinu slucajno nasao povoljno original piaggio radilicu sa trkacom klipnjacom koja je puno bolja od klipnjace na malossi radilici ili topovoj radilici pa sam tu stavio na motor.A osim sta je bolja i cvrsca tvornicki je i polirana sto malosijeva i topova nije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju