Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio - Malossi vs Stage 6
3alfa3:
--- Citat: ryder on the storm - 11 Listopad, 2008, 19:36:09 ---
--- Citat: dino gp1 - 11 Listopad, 2008, 19:04:24 ---
--- Citat: ryder on the storm - 11 Listopad, 2008, 13:21:15 ---a, misliš da bi sa karbom 21 dobio šta, da stavim na ovaj setup koji imam, ili samo veću potrošnju?radilicu mislim stavit mooožda za sigurnost...a sta se snage tice, bez prerade se sa bilo kojim spuho ne može izvuci nes posebno,ili se varam?
--- Kraj citata ---
Dobio bi i na performansama i potrošnja bi porasla, radilicu bi bilo dobro stavit iako ne vrti previše sa mhr replica spuhom, naročito ako ti je u planu jači spuh i prerada replice (kao meni :icon_biggrin:)! Koliko tebi troši runner?
--- Kraj citata ---
samo grad 6-6.5 l mješovito 5.5l, ono šta je najzanimljivije netrošimi puno više odkad sam stavio kit, prije samo sa spuljom, po gradu je bilo uvijek iznad 6
--- Kraj citata ---
Trosi ti malo previse. Pogotovo zato jer imas spuh koji ne trazi visoke okretaje, a i karb je 17.5mm. Da li si i kako preradjivao airbox, koja diza je u karbu i kako je igla podesena?
Mislim da bi trebao izvaditi lulicu iz karba (ali poklopac airboxa ostaviti tvornicki sa one 2 rupe na pregradi), iglu skroz spustiti i staviti dizu 80+
Potrosnja bi ti trebala biti barem pola litre manja (a u gradu i vise od pola litre)
ryder on the storm:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Listopad, 2008, 19:48:10 ---
--- Citat: ryder on the storm - 11 Listopad, 2008, 13:21:15 ---a, misliš da bi sa karbom 21 dobio šta, da stavim na ovaj setup koji imam, ili samo veću potrošnju?radilicu mislim stavit mooožda za sigurnost...a sta se snage tice, bez prerade se sa bilo kojim spuho ne može izvuci nes posebno,ili se varam?
--- Kraj citata ---
Dobio bi i na performansama i potrošnja bi porasla, radilicu bi bilo dobro stavit iako ne vrti previše sa mhr replica spuhom, naročito ako ti je u planu jači spuh i prerada replice (kao meni :icon_biggrin:)! Koliko tebi troši runner?
--- Kraj citata ---
samo grad 6-6.5 l mješovito 5.5l, ono šta je najzanimljivije netrošimi puno više odkad sam stavio kit, prije samo sa spuljom, po gradu je bilo uvijek iznad 6
--- Kraj citata ---
neznam, imam samo red sponđ, ostalo neznam jer su mi sve u servisu radili
Trosi ti malo previse. Pogotovo zato jer imas spuh koji ne trazi visoke okretaje, a i karb je 17.5mm. Da li si i kako preradjivao airbox, koja diza je u karbu i kako je igla podesena?
Mislim da bi trebao izvaditi lulicu iz karba (ali poklopac airboxa ostaviti tvornicki sa one 2 rupe na pregradi), iglu skroz spustiti i staviti dizu 80+
Potrosnja bi ti trebala biti barem pola litre manja (a u gradu i vise od pola litre)
--- Kraj citata ---
dhorvat:
ajd nek mi netko objasni čemu služi citat bez dopisanog teksta u odgovoru :dontknow: ???
majic_sk:
--- Citat: dhorvat2 - 12 Listopad, 2008, 11:21:10 ---ajd nek mi netko objasni čemu služi citat bez dopisanog teksta u odgovoru :dontknow: ???
--- Kraj citata ---
--- Citat: ryder on the storm - 12 Listopad, 2008, 01:01:24 ---
--- Citat: 3alfa3 - 11 Listopad, 2008, 19:48:10 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
neznam, imam samo red sponđ, ostalo neznam jer su mi sve u servisu radili
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
evo ti odgovora...dečko se malo zbunio :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju