Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio - Malossi vs Stage 6

<< < (5/16) > >>

SlowRider:
Djabe od replice koja traje i traje ako frgic nije optimalan i nastelan.

I da mi je viditi baotiana koji ima barem ovoliko km, a kamoli brojku od dhorvata, za njih vrijedi samo teorija da je 4t dugotrajniji. :jerk:

Hrga:

--- Citat: SlowRider - 10 Listopad, 2008, 14:18:50 ---Djabe od replice koja traje i traje ako frgic nije optimalan i nastelan.

I da mi je viditi baotiana koji ima barem ovoliko km, a kamoli brojku od dhorvata, za njih vrijedi samo teorija da je 4t dugotrajniji. :jerk:

--- Kraj citata ---

da nebi neko pomislio da samo replica trazi optimalan i postelan karb, tako je za sve cilindre i za serijski i za cristofolini  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: skorpion40 - 09 Listopad, 2008, 23:05:25 ---sorry na upadu,kaj meni preporučate na AC minareliju(cpi aragon)koji base kit,imam zx.2Tdottore preporuča malossi sport. :dontknow:

--- Kraj citata ---

Uzmi si Malossi sport. Makar budući da imaš ZX-a i veliki frg mogo bi i ti stavit MHR replicu. Svi je tolko hvale al imaju dobar razlog. Kit je nepoderiv! Nemoj reć da ti je prejako jer se ti nemoraš vozit na fol gasu! Vidiš dottorea kak se kulturno vozi s tim  :toothy9:

--- Citat: SlowRider - 10 Listopad, 2008, 14:18:50 ---...a kamoli brojku od dhorvata, za njih vrijedi samo teorija da je 4t dugotrajniji...

--- Kraj citata ---

Jučer mi jedan lik kad je videl moju kilometražu reko da to ni nije tak puno kolko je on napravil u godinu dana sa baotijanom.  Veli da je napravil 40 tisuća kilometara sa baotijanom i onda ga je prodal. Veli da je išel malo bolje ipak od ovih ostalih "fuširanih" baotijana.. Ali u godinu dana  :nono:

A ja ni pet ni šest nego: " Kladimo se u 150 kuna da NEMA teoretske šanse da si bez generalke tolko napravil!!" I on mi da ruku, i sad čekam 150 kuna. Napravit ću mu naljepnicu "pi*da" i naljepit na motor ak se nebu držal oklade!

2TDottore:
ni ja nevjerujem.ne zato sta je to baotijan nego zato sto je to 50 kubika.40000km je ipak malo previse za 50cc godisnje bez diranja masine.Al nek mu bude ak on tako kaze i svaka cast ak je istina.

3alfa3:
Ako mu je prosjecna brzina 35 km/h (a i to sam puno previse rekao - meni je u autu po ZG 23-25 km/h prosjek po board compu), koliko je vremena vozio?

To je 1150 sati, odnosno 48 punih dana. Trebao bi voziti dnevno skoro 3,5 sati i to svaki dan u godini (i po snijegu, kisi....)

Hm......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju