Niste me skuzili... Uglavnom ne poznajem vxra (djelovi, kako se ponasa kad se nesto mjenja), sto ne znaci da ne znam radit, necu se pravit pametan ko neki zato i pitam, karburator imam walbro original da, ali imam i druge, imam neki malo veci kao sto sam rekao ali ne znam tocnu dimenziju, ali je malo veci od originala..
Znaci ono sto mene zanima je dali opcenito ima smisla sportski filter na tom motoru, sa tim kitom, i tim karburatorom(koji je ponavljam malo veci od originala, imam original), vjerovatno ga necu ni stavljat (sad mi je i registracija pa mora bit original sve) ali sam dosao pitat ovdje jer me zanimalo to, sad ga slazem, imam dosta djelova, original, i jacih i sve mi se pomjesalo zato i nisam davao te neke sitne detalje jer me zanima opcenito, ne dal bi kod mene bilo kakve promjene nego opcenito jer ga i ja slazem i pokusavam da ga slozim da bude sto jaci, tako da kako da vam kazem sta imam na njemu kad imam vise stvari, i htio bi onda stavit sve najbolje sto imam, ali da ipak bude kompaktibilno jedno s drugim, ali to nije ni bitno necu vas vise davit, hvala svejedno, pozz! :-)