Ajmo dečki pomagajte, ko riješi ima bar 2 pivkana pošto ću izludit s ovim.
Znači bio sam na rezervi, krenem na trening i nešto mi odjednom prestane primat gas onak ko da će rikavelu bacit al nastavi on vozit normalno....i sad kontam ja da nisam osto bez goriva, odem nekako do benze, natenkiram do čepa i skužim da mi ostala bila još litra ipo cca...sumnjivo mi to, palim ja skuter i on nastavlja trokirat ali vozi,
zanimljivo kad mi uhvatio gasa na 80-90 ide sasvim normalno kao i prije al čim bi malo smanjio gas on bi ga totalno izgubio te bi tek ponovo uhvatio gas kad bi ga pustio na sekundu dvije. I sad uspio sam se nekako dogegati do kuće, ali stanje je sve lošije bilo, s tim da sad neće ni krenit praktički čim je pod opterećenjem, još nekako na centralnoj nekad i uhvati gasa, ovako ništa...
Krenuo sam riješavat prirubnicom, stara bila ispucala, uzeo novu i opet sve po starom...Skinuli karb, očistili, ništa...Crijevo do airboxa, filter zraka očistli, probali i bez filtera, ništa.. Pogledali vakum, ispravan, pumpa radi, promijenio crijeva za gorivo, vidim neka počela pucat, ništa....Ispustio svo gorivo, opro rezervar, ništa...Evo i video gdje se čuje i donekle vidi što se događa
Jel moguće uopće da je tu nešto sa strujom il nešto? Ne pada mi ništa na pamet....
Našao sam tu neku staru temu, iako je riječ o 2t, skoro ista stvar koja se meni događa, barem na njegovom videu...ali nisu napisali na kraju kako su riješili problem
http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=40393.0