Općenito > Generalno o skuterima
Stigla "nova" pila
Hrga:
nemoras rastavljat blokove, zabodi sarafciger izmedu radilice i semeringa ili napravi od zice kukicu pa zabodi i izvuci, a kad budes stavljao novi nemoj nabit do kraja, nabij nekih 1mm od pocetka ulaza za semering
Drnda:
--- Citat: Hrga - 23 Listopad, 2008, 22:54:07 ---nemoras rastavljat blokove, zabodi sarafciger izmedu radilice i semeringa ili napravi od zice kukicu pa zabodi i izvuci, a kad budes stavljao novi nemoj nabit do kraja, nabij nekih 1mm od pocetka ulaza za semering
--- Kraj citata ---
to zato da samo od pritiska u voznji legne ili? treba li ga onda i malo slabije voziti da nebi opet proslinio
dhorvat:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Listopad, 2008, 08:29:59 ---
--- Citat: Hrga - 23 Listopad, 2008, 22:54:07 ---nemoras rastavljat blokove, zabodi sarafciger izmedu radilice i semeringa ili napravi od zice kukicu pa zabodi i izvuci, a kad budes stavljao novi nemoj nabit do kraja, nabij nekih 1mm od pocetka ulaza za semering
--- Kraj citata ---
to zato da samo od pritiska u voznji legne ili? treba li ga onda i malo slabije voziti da nebi opet proslinio
--- Kraj citata ---
Ja bi ga vozio bar prvih 50 km lakše... Da bilo kaj stavim unutra polakše se vozim...
Čak i za radilicu i ležajeve! Nije doduše razrada ko za karike i cilindar ali ipak... :dontknow:
Nije mi jasno, @Dottore mi pričal to neš o semerinzima da ih nesmiješ preduboko stavit! Ja svoje nabijem do kuda idu jer imaju onaj "graničnik" da nemože dalje i to je to! Zasad je dobro... Ali ipak ja imam Minarelli, a on Piaggio tak da vjerujem da postoji razlika u montiranju semeringa ::)
Drnda:
zaboravio pitati na dell 19 karbu serafic za 1/4 gasa kada se zavije jel smjesa bogatija ili siromasnija? a necu to jos raditi jer nemam love trenutno, ali vidio sam da mi tu slini po bloku smjesa kada sam mijenjao slidere i rolice.. Zvono je poplavilo, ali jel se treba mijenjati, da li zbog toga jako trese sa 2 osobe, ali bas gadnoo trese
Hrga:
ovako semering je 30kn i MORAS, ali MORAS i MORAS ga promjenit, meni je skut zaribao zbog toga 2 puta... a nestavlja se skroz posto ako se nabije do kraja doci ce do lezajeva i lezajevi nece imat podmazivanje, nista se nebrini samo stavi tako sam ti rekao :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju