Općenito > Generalno o skuterima

Stigla "nova" pila

<< < (7/12) > >>

Drnda:
ima li tko onu plastiku trokutastu koja dolazi ispred posude za vodu samo da nije napukla, boja nije bitna, po nekoj sportskoj cijeni, zna li tko sto bi moglo biti, zmige nekada rade nekada ne , stisnem kocnicu malo jace prorade ili npr svijetlo oslabi cim kocnice dirnem, a zmege mi jucer ni danas opce ne rade, spojene su ok na relej, i uvijek rade prebrzo

skuterFan:
brijem da ti je nekaj sa akumulatorom

Drnda:

--- Citat: skuterFan - 26 Listopad, 2008, 13:44:11 ---brijem da ti je nekaj sa akumulatorom

--- Kraj citata ---
a skut pali na el. starter ok, vergla sve ok, ali skinem plastike oko volana malo prodrmam relej i radi sve ok, vratim nazad i ono opet ista prica :angry9:

neer:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 16:51:38 ---
--- Citat: neer - 19 Listopad, 2008, 16:32:23 ---
--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 15:40:56 ---jooj ovako dok je ful ogoljen mi pada sve vise ideja na pamet (citaj vise novaca trebam nabaviti), obojati iznutra farove u crno plastiku i kao crveno da izgleda kao krv, rep od roxove prednje maske ali ne isto kao u mhr teama, srediti dodatno deklo(sada su samo rupe za hladjenje na njemu) preraditi prednju masku za badlook... joooooooooooj problema mojih, sve super ali nemam love...

--- Kraj citata ---

koje boje su farovi????? mislim ona plastika iznutra

--- Kraj citata ---
srebrne, ali nisam vidio instalacije za one bocne "pozicije" ili sta bi tu trebalo stati

--- Kraj citata ---

eh s namjero sam pitao koje su boje farovi...slusaj ovu caku ako zelis crni far tj onu plastiku unutra....uzmi polir pastu za auto za farbu i krpicu neku i namazi tu plastiku polir pastom i i poliraj.eh fora ti je u tome sto polir pasta skida tu imitaciju niklovanog..provjereno je vjeruj i na kraju ti ostane fino polirana plastika koja bolje izgleda od farbe vjeruj. :icon_thumright:

Drnda:
nisam znao hvala neer :icon_thumright:  a cime se moze siriti dizna, sada sam stavio diznu 63 umjesto 92 i ide do 75, nisam uspio vise, ali mi se cini da dosta slabije ubrzava, malo sam cackao po karbu i uvijek mi ima viska zraka, sve dihta ok znaci kako da smanjim zrak...a opet kopao po releju i g#vn% opet nece da radi , stvarno vise ne znam sto cu.. :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju