Općenito > Generalno o skuterima

Stigla "nova" pila

<< < (5/12) > >>

Hrga:
metalni rebrasti ti je regler, cdi ti je velika crna kutijica pored akumulatora

Drnda:
jooj ovako dok je ful ogoljen mi pada sve vise ideja na pamet (citaj vise novaca trebam nabaviti), obojati iznutra farove u crno plastiku i kao crveno da izgleda kao krv, rep od roxove prednje maske ali ne isto kao u mhr teama, srediti dodatno deklo(sada su samo rupe za hladjenje na njemu) preraditi prednju masku za badlook... joooooooooooj problema mojih, sve super ali nemam love...

neer:

--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 15:40:56 ---jooj ovako dok je ful ogoljen mi pada sve vise ideja na pamet (citaj vise novaca trebam nabaviti), obojati iznutra farove u crno plastiku i kao crveno da izgleda kao krv, rep od roxove prednje maske ali ne isto kao u mhr teama, srediti dodatno deklo(sada su samo rupe za hladjenje na njemu) preraditi prednju masku za badlook... joooooooooooj problema mojih, sve super ali nemam love...

--- Kraj citata ---

koje boje su farovi????? mislim ona plastika iznutra

Drnda:

--- Citat: neer - 19 Listopad, 2008, 16:32:23 ---
--- Citat: Drnda-1 - 19 Listopad, 2008, 15:40:56 ---jooj ovako dok je ful ogoljen mi pada sve vise ideja na pamet (citaj vise novaca trebam nabaviti), obojati iznutra farove u crno plastiku i kao crveno da izgleda kao krv, rep od roxove prednje maske ali ne isto kao u mhr teama, srediti dodatno deklo(sada su samo rupe za hladjenje na njemu) preraditi prednju masku za badlook... joooooooooooj problema mojih, sve super ali nemam love...

--- Kraj citata ---

koje boje su farovi????? mislim ona plastika iznutra

--- Kraj citata ---
srebrne, ali nisam vidio instalacije za one bocne "pozicije" ili sta bi tu trebalo stati

Drnda:
zanima me zasto skut kada sam sam ne vibrira jako, a kada je dvoje trese ko vibrator, kada je skroz hladan nece da krene a okretaji su mu u nebesima, dizna je 92,nesto metalno zuji iz podrucja farova ali ne mogu otkriti sto.  Da li treba rastaviti komplet blokove kada se mijenja semering sa strane variomata, jeli normalno da malo ulja iskapi iz rezervara kada je nagnut upola vise nego na bocnoj nogari( vidio sam kada je bio malo nogar bocni propao u zemlju nakon 2 sata ulje po bloku,ali bio je rezervar ulja pun pa neznam) ajmo hocu odgovore :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju