@Marin.1 Sve ovisi kako naletiš na auto, ja govorim primjer iz obitelji (doduše auto nije vožen penzionerski nego punim potencijalom), dosta takvih sitnica je otišlo na njemu, uključujući i turbinu, stavljena je nova i nakon nekih 50-60tkm je počela davati znakove da bi mogla brzo vrisnuti, auto je prodan pa ne znam koliko je još izdržala.
Drugi primjer w211 320cdi, drugi vlasnik, 230tkm. Što se tiče mašine i mjenjača za sada nema nikakvih problema, ali zato ga ovjes dosta zajebava. Nakon što je zračni jastuk puknuo na autoputu auto se odjenom sam od sebe spusti nakon sat-dva. Već treći put je bio kod mastora i problem još nije u potpunosti uklonjen, mjenjan je cijeli zračni jastuk jer smo mislili da je problem u njemu. Druga stvar, otkazao neki modul od kočnica također na autoputu, auto nije kočio 20% kako bi trebao, cifra popravka da padneš u nesvjest..
Zato kažem, sve je to relativan pojam, na 95% tih auta će mašina okrenuti 400-500tkm samo treba gledati da se u toj kilometraži radi što manje popravaka kao što su turbina, ispušne i usisne grane itd. Treba baciti oko na kočnice, ovijes i druge stvari koje se često zanemare pa odmah nakon kupovine treba mjenjati a nije baš jeftino.