Tehnički kutak > Garaža
sp180 7 by marinm
Corector:
Svi skuteri rade na istom principu i kod tuninga se trazi sto linearniji prijenos za maksimalne rezultate.
Ako BB gubi onu sugavu rupu od nule, to je super.
OUC AIR:
--- Citat: igor.sb - 01 Prosinac, 2018, 01:52:13 ---tesko da ce se netko javiti, malo je to tko imao i igrao se s njim
ono sto se sjecam , sb replica180 ju je imao na sru 172 multivar dell25, sp spuh k**ra* palac itd
torq je u kombinaciji sa bettella centralnim (citaj tvrd u pm) trazio daleko teze rolice (teze od cca 15g na sp spuhu) nego seijska polutka sa istim tim centralnim
sru je tad trebala duza getriba da umiri te visoke okretaje, al nikad nije bilo slozeno do kraja
zakljucak cijele price je bio da je torq do jaja i da nista sta stavis u prijenos ne daje kao torq
--- Kraj citata ---
sto nije da se bb vrti do 8000 rpm znam da mislis na neke okretaje al NZN
ugl. i torson control treba zmislit za bb bdw...
igor.sb:
bas si ti bDw :toothy12: :toothy12:
ugl prestani se drogirat :icon_thumright:
OUC AIR:
a pusti moje muhe....---- reci ovo za okretaje, naj isplativija stvar na bb je struja ocu rec cdi sporcki kolko ja znam da ne postoji, ali nekoliko forumaša kolko sam cito jednu temu-.- tu na forumu zna napravit cdi jer sam valjda upravu da s bb vrti do 8000 rmp znaci promašaj je štelat prjenos kad je struja takva kakva je ocu jer jednostavnije je u pocetku igrat se s prjenosom
ali tu na forumu neko je napravio home made cdi a meni je to na bb najisplativije
OUC AIR:
ja dizem glas za olaksavanje opterecenja na radilici i prckanje po cdi-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju