Tehnički kutak > Garaža
sp180 7 by marinm
dario007:
Oces nam malo obrazlozit utjecaj tog home made CDI-a na ponasanje skutera i sta bi tocno kolega trebao dobiti s time?
Daj neki konkretan razlog zbog kojeg se to radi?
Inace pisali smo o prijenosu i decku je cilj dobiti ciljane okretaje kroz ubrzanje i sto manje oscilacija oko ciljanih okretaja...
SF2 Freak:
Zanimljivo :popc1:
igor.sb:
ma daj lupeta gluposti, kaki home made cdi, nije to pero i blokade ;D
--- Citat: OUC AIR - 02 Prosinac, 2018, 11:52:24 ---a pusti moje muhe....---- reci ovo za okretaje, naj isplativija stvar na bb je struja ocu rec cdi sporcki kolko ja znam da ne postoji, ali nekoliko forumaša kolko sam cito jednu temu-.- tu na forumu zna napravit cdi jer sam valjda upravu da s bb vrti do 8000 rmp znaci promašaj je štelat prjenos kad je struja takva kakva je ocu jer jednostavnije je u pocetku igrat se s prjenosom
ali tu na forumu neko je napravio home made cdi a meni je to na bb najisplativije
--- Kraj citata ---
e vidis tu je problem
zna se kako radi bb ac stuja da je fixna, kut predpaljenja na 19 stunjeva bla bla
lc stuja varijabilna, s visljim okretajima dosta retardira, al ne znaci da na 8000 ok tuce u blokadu
tko hoce i kome treba struja, il ce trpat struju od ac, il ce kupiti malossi digitronic
ima jos ona leonelli struja, skupa i nepotrebna za cuning u rvata
OUC AIR:
--- Citat: dario007 - 02 Prosinac, 2018, 12:33:12 ---Oces nam malo obrazlozit utjecaj tog home made CDI-a na ponasanje skutera i sta bi tocno kolega trebao dobiti s time?
Daj neki konkretan razlog zbog kojeg se to radi?
Inace pisali smo o prijenosu i decku je cilj dobiti ciljane okretaje kroz ubrzanje i sto manje oscilacija oko ciljanih okretaja...
--- Kraj citata ---
nemoj me zezat da nisi ovo vidio prestani se zabavljat glupostima .... pss
sry meni ne radi filmici jer je kroz njih sve objašnjeno probaj neš logat se da uspiješ proucit ovo jer cces bit zadovoljan
OUC AIR:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,47405.msg687768.html#msg687768
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju