Tehnički kutak > Garaža

sp180 7 by marinm

<< < (31/40) > >>

aprilija top:
Ima osjeti se linearno popeglas rupu ako ju imas.dobar ulog novaca.

MarinM:
Steta mi 1000kn ako je dobitak minimalan  :toothy12: 

Ajde cekamo da se jos netko javi ako ga je imao

igor.sb:
tesko da ce se netko javiti, malo je to tko imao i igrao se s njim

ono sto se sjecam , sb replica180 ju je imao na sru 172 multivar dell25, sp spuh k**ra* palac itd
torq je u kombinaciji sa bettella centralnim (citaj tvrd u pm) trazio daleko teze rolice (teze od cca 15g na sp spuhu) nego seijska polutka sa istim tim centralnim

sru je tad trebala duza getriba da umiri te visoke okretaje, al nikad nije bilo slozeno do kraja
zakljucak cijele price je bio da je torq do jaja i da nista sta stavis u prijenos ne daje kao torq

dario007:
Mozda nisam relevantan,ali na 50cc bloku je to jedna od najboljih stvari koju sam stavio na skuter.

Ako vozis bacvu nije ti toliko bitno kad je bacva neosjetljiva na promjenu okretaja.
Rezo spuh kojeg ces drzati u centru powerbanda bude sigurno dao bolje rezultate.

Decki pripasuju i vxr polutke,koje su takodjer linearne,pa razmisli i o toj opciji,manje love za jednaku ili slicnu stvar.

I inace kad se stavlja linearna polutka,onda nema potrebe za pretvrdim centralnim jer nema potrebe da pegla tu nelinearnost.Stavi se centralni koji je najmeksi,a da stabilno drzi okretaje i namjeste se okretaji kroz ubrzanje sa rolicama.
Eventualno ces morati stavljati tvrdje ili mekse opruge kvacila,ovisno o polutki i kombinaciji federa/rolica,ali to je sve stelajuci element,pa nema frke.

aprilija top:
Ajmo rec ja i bp ju imamo.,na yolliu vozim 15g rolice i ima momenta motor od nule nema one glupe sp rupe.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju