Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Po omjeru snage i mase mt također ne spada u A2. Moj je 35kw u papirima (55kw) ali u knjižici piše pod omjer snage i mase 0.3021
Mene zanima kako recimo Ktm Duke 390 dolazi bez straznjeg macijeg oka ako znamo da bez toga nemres proc teKnicki, a prolazi nakon sto pozoves sefa smjene U Slavoniji ti skida tablicu i ides na vanredni sto znaci soma kuna kazne, pa ti glumi lokalnog ispoštivača sa ganom ili macetama cak i bez ugovora
Citat: Corector - 21 Srpanj, 2017, 10:05:34Mene zanima kako recimo Ktm Duke 390 dolazi bez straznjeg macijeg oka ako znamo da bez toga nemres proc teKnicki, a prolazi nakon sto pozoves sefa smjene U Slavoniji ti skida tablicu i ides na vanredni sto znaci soma kuna kazne, pa ti glumi lokalnog ispoštivača sa ganom ili macetama cak i bez ugovora Di si to cuo da te ruse zbog macjeg oka? Ja jos nisam cuo da su nekog za to rusili
Citat: suni - 21 Srpanj, 2017, 10:30:01Citat: Corector - 21 Srpanj, 2017, 10:05:34Mene zanima kako recimo Ktm Duke 390 dolazi bez straznjeg macijeg oka ako znamo da bez toga nemres proc teKnicki, a prolazi nakon sto pozoves sefa smjene U Slavoniji ti skida tablicu i ides na vanredni sto znaci soma kuna kazne, pa ti glumi lokalnog ispoštivača sa ganom ili macetama cak i bez ugovora Di si to cuo da te ruse zbog macjeg oka? Ja jos nisam cuo da su nekog za to rusiliOd tridesetak ljudi
Citat: Corector - 21 Srpanj, 2017, 10:50:09Citat: suni - 21 Srpanj, 2017, 10:30:01Citat: Corector - 21 Srpanj, 2017, 10:05:34Mene zanima kako recimo Ktm Duke 390 dolazi bez straznjeg macijeg oka ako znamo da bez toga nemres proc teKnicki, a prolazi nakon sto pozoves sefa smjene U Slavoniji ti skida tablicu i ides na vanredni sto znaci soma kuna kazne, pa ti glumi lokalnog ispoštivača sa ganom ili macetama cak i bez ugovora Di si to cuo da te ruse zbog macjeg oka? Ja jos nisam cuo da su nekog za to rusiliOd tridesetak ljudi hahaha mene rušio zbog mačjeg oka...popizdio, ošo kući, otkinuo sa starog bajsa mačje oko i zalijepio ispod na okvir tablice i prošo
Citat: Jave - 21 Srpanj, 2017, 11:46:38Citat: Corector - 21 Srpanj, 2017, 10:50:09Citat: suni - 21 Srpanj, 2017, 10:30:01Citat: Corector - 21 Srpanj, 2017, 10:05:34Mene zanima kako recimo Ktm Duke 390 dolazi bez straznjeg macijeg oka ako znamo da bez toga nemres proc teKnicki, a prolazi nakon sto pozoves sefa smjene U Slavoniji ti skida tablicu i ides na vanredni sto znaci soma kuna kazne, pa ti glumi lokalnog ispoštivača sa ganom ili macetama cak i bez ugovora Di si to cuo da te ruse zbog macjeg oka? Ja jos nisam cuo da su nekog za to rusiliOd tridesetak ljudi hahaha mene rušio zbog mačjeg oka...popizdio, ošo kući, otkinuo sa starog bajsa mačje oko i zalijepio ispod na okvir tablice i prošo mene isto rusili zbog macjeg oka , i to radi boje . Ja sam stavio bijeli , a trebalo je crveni