od alata ti treba onaj proxon set gedora s malom i velikom cegrtaljkom. to ti je trosak od 200marki jarane a mozes onda sve sam, od kuplunga variomata do karburatora i plastika.
Ja otkad znam za skutere skidam deklo sam i variomat blokiram turpijom nikakvi fensi alati itako dalje. samo ne smijes biti krkan i moras znat sto radis. pola ekipe s foruma nece preporuciti skidati kuplung ili variomat bez pistolja na kompresor, ali bas zbog toga jer bi i neiskusna ekipa sjebali radilicu itd.
ugl X8 je po meni najbolji skuter u Piaggio gurpaciji, ne ubrajajuci ove IE agregate.
Udobnost, mjesta sve ima. ja sam isto ove sezone kupio jedan X8 iste boje, sve sam mu promijenio, od guma, prijenosa, ulja svih itd...
ali auspuh kao ovaj nebi nikad stavljao, cijenim kada je suter tih. a ovaj bome kako izgleda nebi ga ni kupovao, pa ovo je slupano.
a varimat da se mene pitalo ja bi stavio polini variomat, jer mu je bolcen podmazan, a malossi ide na suvo, mada meni frend vozi vxr sa malossi variomatom i nikad problema i dobro ide.