Tehnički kutak > Garaža

Moja Batina nekakva

<< < (2/4) > >>

skoda90:
Serijska batina sa normalnom getribom bez blokada po njenom satu mora ici 75

Poslano sa mog F3111 koristeći Tapatalk

2mario2:

--- Citat: skoda90 - 18 Lipanj, 2017, 12:33:40 ---Serijska batina sa normalnom getribom bez blokada po njenom satu mora ici 75

--- Kraj citata ---
Pa kolko mi je ostalo u sječanju od drugih koji su imali te skutere, trebala bi. Moj stane na nekih 55-60, a to bi onda značilo da ima blokade koje treba maknuti

dinko1981:

--- Citat: skoda90 - 18 Lipanj, 2017, 12:33:40 ---Serijska batina sa normalnom getribom bez blokada po njenom satu mora ici 75

--- Kraj citata ---
Ja sam imao 3 kom, 65 je max po satu na ravnom ako je sve ok. Vise od toga mozda ako imas 50 kg i zalegnes, al nebitno jer to nije skut za brzinske rekorde nego odvest se od tocke A do tocke B za sto manje para

2mario2:

--- Citat: dinko1981 - 18 Lipanj, 2017, 12:41:04 ---

--- Kraj citata ---
Ja sam imao 3 kom, 65 je max po satu na ravnom ako je sve ok. Vise od toga mozda ako imas 50 kg i zalegnes, al nebitno jer to nije skut za brzinske rekorde nego odvest se od tocke A do tocke B za sto manje para

--- Kraj citata ---
To i je najbitnije, al ako se išta postigne skidanjem blokada onda ne vidim razlog zašto ih nebi skinuo

skoda90:
Neki modeli batina su imale kracu getribu i isle su 60-65 (silverstone npr)
Speedy,italscooter sa normlanom getribom su isle bez problema 75 nikakvo saginjanje i niz brdo.U to se podrazumijeva ustelovana i zdrava masina  :dontknow:

Skidaj tu blokadu odma,ja sam serijskom batinom bez blokada naravno vozio preko 20kkm i tek onda je prvi puta otvarana masina.

Cim ti tako varira 55-60 znaci da ti je blokada vjerovatno na poklopcu karburatora.ili nema blokadu ali ti je puknuta membrana  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju