Tehnički kutak > Garaža

Moja Batina nekakva

<< < (3/4) > >>

dinko1981:
Speedy 2kom i italscooter 1kom, sve sam ih imao, tj jos imam i 75 je sf za njih, neznam kakve lazljive satove neciji imaju al. svi redom su bili identicni

Marin.1:
Tesko preko 65 da ce ici

2mario2:
I 65 bi bilo dovoljno. Samo malo da ide bolje. Znam da nebude letio, al da ide 65 bio bi zadovoljan. Sutra idem po drugi dekl sa mehanizmom jer je moj u banani, a neznam zašto ne radi anlaser uopće (gumb za paljenje ne daje znakove života) tako da moram poskidat plastike i žice provjerit da nije prekid negdje uz naravno novi akumulator nakon kaj struju riješim (direkt je frend spojio i anlaser vrti i pali skuter tako da je do žica jer nakon spajanja direkt i dalje gumb odbija suradnju)

2mario2:
Akumulator kupljen novi, pa smo spojili paljenje na gumb sa strane skutera jer izgleda da je onaj njegov riknuo. Kurbla nova i dekl su gore, al sam maknuo mehanizam van jer treba onaj feder promijeniti i mislim da neću ni vračat to jer mi netreba sad. Napravio sam oko 100km zasad i ajd mogu reć da sam zadovoljan. Kakav takav, al barem nejdem cipelcugom  ;D

2mario2:
Imam manji problem. Dok je skuter hladan treba mu prilikom prvog paljenja podosta vremena da upali. Poslije ćim upali mogu ga gasit i onda dalje pali normalno. Do ćega bi najvjerovatnije moglo biti? Ako mi netko može objasnit slikom di što poštelat ili promijenit da pali dobro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju