Tehnički kutak > Garaža

Moja Batina nekakva

(1/4) > >>

2mario2:
Eto nakon dugo izbivanja s foruma i bez dvokotača eto me natrag. Jest samo u pitanju Baotian, al ajd barem su dva kotača  :laughing7:

Uzeo sam ga pod račun za auto uz lovu tek tolko da se mogu "proluftat" dok sunce piči i otić do trgovine i na kavu. I kacigu sam dobio gratis  :icon_tongue: samo moram negdje vizir nabaviti za nju

Trenutno je u fazi slaganja jer je lik od kojeg sam ga uzeo nešt napravio i sad neznam kaj dok dođe i složi ga. Vozio se i zablokirao mu zadnji kotač. Danas sam ga ja gurao od susjeda doma i kotač se odblokirao nakon 50m nekako i sad se vrti normalno. Čekam da mi ovaj tuljan ključ dofura i dijelove da to složimo

Ima 12800km i u ok stanju je. Zadnje svjetlo su silikonom ljepili tako da sam to skinuo danas da to napravim kako treba i maknuo sam mačje oči i skratio nosać tablice i nju zašrafio natrag. Regan je do 10-tog mjeseca i još ima oćito blokadu jer dalje od 55-60 km/h sat nejde

KarloDelPontiac:
A koliko mislis da ce ici kada skines blokade?  😁

2mario2:

--- Citat: KarloDelPontiac - 18 Lipanj, 2017, 00:21:10 ---A koliko mislis da ce ici kada skines blokade?  😁

--- Kraj citata ---
Znam da neće, al nek barem kazaljka ode dalje od 55-60. Srcu draže  ;D

dinko1981:
Nema tu vece brzine prijatelju, ni po satu, eventualno niz brdo. Sa tim se jednostavno treba pomirit ako zelis da potraje ili neki tuning za jednu sezonu ili manje.

2mario2:

--- Citat: dinko1981 - 18 Lipanj, 2017, 10:08:29 ---Nema tu vece brzine prijatelju, ni po satu, eventualno niz brdo. Sa tim se jednostavno treba pomirit ako zelis da potraje ili neki tuning za jednu sezonu ili manje.

--- Kraj citata ---
Nije mi to ni bitno ionako. Uzeo sam tek tolko da se malo vozim dok ga ne prodam il zamijenim za nešto korisnije. A možda i ostane ukoliko se pokaže barem malo koristan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju