Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Zip 70 LC by ditek
Tomi_ZG:
Letit će taj mali zip i sa drevom i zx-om tak da nema brige
Dax:
Vozio sam sc22 i lv tt na sport pro i vrtio sc 22 9000,a lv tt 9800,ali sa 21 i rupom 24 na airboxu
Bude to bilo dobro,samo kaci zx-a gore,pritvori zrak na boxu i ici ce to bez problema
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
A ja bas prekjucer razmisljao gdje je Jozic i sto se ne javlja, sigirno je presao na base jer je vrijeme cim nema apdejtova :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Najzanimljiviji je dio slaganje projekta, i oni prvi kilometri. Ostalo je pocetak kraja gusta.
Da nije cure i zipa, ne bi se taj kit proslavio jer se nije niti oznojio kako treba. Da vuce preko 200kg i da se gasira, vijek bi se eksponencijalno smanjio.
dario007:
Midrace je takav,ne mozes gazit i ocekivat da bude trajalo ko serijala.Sreca je isto veliki faktor,a Jozo je tu dobro prosao.
Jozo testirao top speed nekoliko puta u 3 sezone,ja ga testiram 2put u danu i onda mi je cudno kak se nes zasipa... :laughing7:
Da slaganje i one prve probe su najvece veselje.Onda parkiras 2tjedna,pa provozas,isto jako razveseli i krenes osjecati promjene na setupu koje bi trebalo napraviti.
ditek:
Nije mu bas bilo takav med i mlijeko.. Špano se on kad god je bilo prilike, eno neki dan ga cura na sljemenu ubila, gledo sam nogaru bila je 3mm od poda, nisam ju preteko do pred kraj gore. Islo se i u nocne đireve jer tek tad se moze zip vozit kak spada, prek dana se zna kakvo je stanje po zagrebu nemas kud.. A onda ga ja uzmem tu i tamo i dusu mu izvadim. Bilo je puno spananja al se samo 3 puta mjerilo ;D
Nemojte ni curi zamjerit, brašnarila bi ona al opet oprezna je jako tako da na meetu nikad valjda ful gasa nije vidio. Jos kad je flisnula trebalo joj je 3-4 mj i novi set guma da se opusti..
Mislim da fadil ima kolko tolko uvid u to da se zip nije štedio kad god su prilike dopustale.. Kako god ja sam tu termogrupu silovo jos jedno 2 3 mj na runneru prije zipa. Termogrupa je za oskara i preporuvam svakom ko oce nes jace od basea. Oces vozit na yasuni ru ili roostu sp1 sve ide :headbang: ŽIVIO O STAGE 6!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju