Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Zip 70 LC by ditek

<< < (18/28) > >>

ditek:
UPDATEEE 

Nabavljen novi spuh za zipa  :icon_biggrin:

DA, DA zx duga grana  :headbang:

Zip je ušo u treću sezonu od kad je složen, a meni je volja za njim sve manja i manja. Turpija traži svoje, čačkanje na mjesečnoj bazi za što ja više stvarno nemam volje. Ljestvica je postavljena za buduće naraštaje - ovakav setup vozit 2.5 godine i natuć prek 10000km. Respect i curi koja je to vozila 90% vremena.. Treba imat živaca za to..   :)

Trenutno zip i dalje bez mehaničkih problema, nekog posebnog razloga za skidanje setupa nema. Jednostavno imam osjećaj da sam došo do kraja, brašnario je zip sve po redu, dosta mu je bilo..

Na novi setup se ide na jesen - drevo lc, zx duga grana, 17.5.. Večni setup za svaki dan. Radilicu i lagere ne namjeravam mjenjat.

Sport Pro vrlo vjerovatno ostaje doma na polici, isto tako i Pinasco. Za njih sam i dalje emocionalno vezan  :) Roost i karb će ić na bubanj.

:hello:

Dax:
Jozo svaka cast na zipu i setupu
Suosjecam se sa tobom i sve mi je jasno zasto ti je pun k...
Nisam ni ja daleko da idem na slabije
Zip je pokazao svoje!!!!
Respect

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

dario007:
Ako je tebi dopizdilo,kaj bi Dax i ja trebali rec,kod nas se stalno nesto rasipava...

Al sve mi je jasno,fakat i meni nekad dode da sve poskidam i rasprodam,al s obzirom kakvo je stanje na forumu nemre se ni replica ispod cijene prodat.
Opet s druge strane me razveseli kad provozam,nema tog BB-a koji pruza takav osjecaj.

Jesi razmisljao da na sport pro-a probas tog zejiksa nakacit,da vidis kak se ponasa?

To bi cak moglo bit i dobro,pa jos zatvoreniji airbox i neki 17.5 karb...

ditek:
Moram priznat da mi nije lako, grč je u želucu ali jbg nema više smisla. Vas dvojica znate kako je, i vama respekt kaj ste slozili tako nešto  :icon_thumright:
Zip je definitivno izmamio osmjeha i osmjeha, ali ipak i spaljenih živaca  ;D

Probat cu danas zeiksa stavit, ici ce to ok, bolje od dreva, al opet steta cilindar gušit  ;D ako bude kolko tolko ok, pritvorit ću airbox i ubacat 75 diznu..
Ako zeiks nebude sreća ide pinasco gore, cini mi se da je bio tisi od roosta :dontknow:

RunnerSukosan:
Covjek u zivotu dode do stadija zasicenja i protiv toga se ne moze, probas, vidis i nakon vremena se zasitis..

Ici ce taj zip i s dr evom odlicno i neces morat sarafat, mada i ja sam skoro runnera na serijalu prebacio :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju