Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Zip 70 LC by ditek
ditek:
E da, bila je turpija i na moru, fadil je svjedok kak se cura vozila od karlovca do delnica :toothy12:
Corector:
Da su se proslavili bata Dax i Rade, onda bih i ja ispostovo Stage6.
To je kao da ja kazem kako je moj purejet najbolji na svijetu, ali kad ih imam 4 i vecni su, e to je vec nesto :toothy9:
Tajna je u kilazi cure i zipa :icon_biggrin:
ditek:
Kako god ja sam s njim napravio kilometara ko dax i rade na svojim turpijama pa nikad nis. A moras priznat da su i radetu i daxu se sasuli zbog slabe smjese a ne nekim cudom :icon_thumright: ja od kad znam za zipa on trokira ispod 1/4 gasa, i po meni je bolje tako, samo neka zaljeva tu rupetinu od ispuha, benga nije skupa sta nije ni 12 kuna litra..
dario007:
Nije termogrupa kriva,dobro ditek kaze.Ja sam zajebao sa smjesom,al eno jos vozi sa starim komponentama i ide bolje nego ikad.Dax je isto zajebao sa smjesom,kad sam sjeo onaj dan na rostilju davio se kad god si gas dao.Njemu sam rekao da me cudi kako to nije cvikalo.Evo sad ima nov klip,poturpijali smo ga malo(nikasil je tvrd extremno,biaks nastavke jede) i peglira dalje.
Termogrupa je vrh,samo takvi setupi ne prastaju zajeb,pa odma udare po novcaniku... :icon_tongue:
Pero sad bus ispostovao Daxa,ovo sada je druga prica,konacno propinje i ide ko dzavo.Sad ima onu brutalnost koju ima zip i moj mc3. :)
Corector:
Drago mi je zbog toga, ali ti jebeni pehovi su neizbjezni. Volim osjecaj sigurnosti kad se to nikad ne moze desiti, pogotovo jer sam postao intolerantan na neke stvari :icon_biggrin:
Nadam se da ce sve potrajati dalje, pametniji ste iz dana u dan, a cocjek uci dok je ziv. Drzim fige da Stage6 potraje, u suprotnom cu samo podsjetiti sta je vecno :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju