Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Zip 70 LC by ditek
Dax:
Cek cek ti to odustajes od zipa sa sport pro ili ce tako ostati?
Bacvica i gus na zipa ili neki drugi???
Zip ide stvarno jako,svaka cast,od nicega nesto za malo para....bomba
Hahahahahah
Citas mi misli
I ja razmisljam da upogonim opet mhr replicu i neku bacvicu sa 17.5 i produzenom getribom za grad
dario007:
Vidis da bulazni...nekaj je krivo pojeo!
Kakav downgrejd kad je sport pro 1000 a racing 1200kn i sad bi ti isao na nekakav mrtvi gus koji ce trosit jednako a dati puno manje?
Inace svaka cast,zipek sluzi kao veliki,a lista kvarova je manja cak i od nekih vecnih skutera :notworthy:
ditek:
Hahahah ne neeee
ne odustajem, nego se nece ic na nista jace. Kad ovaj setup izdahne (za par godina) ici ce tako neki pitomi setup
.. a ko zna to sad pricam ;D godine me gaze tako da mofa tjuning u meni lagano umire :sad1:
dario007:
--- Citat: ditek - 19 Prosinac, 2017, 17:59:47 ---Hahahah ne neeee
ne odustajem, nego se nece ic na nista jace. Kad ovaj setup izdahne (za par godina) ici ce tako neki pitomi setup
.. a ko zna to sad pricam ;D godine me gaze tako da mofa tjuning u meni lagano umire :sad1:
--- Kraj citata ---
S obzirom kako ti se setup drzi,razmisljat ces o nabavci druge rame,kad ova strune od starosti. :toothy12:
Dax:
--- Citat: ditek - 19 Prosinac, 2017, 17:59:47 ---Hahahah ne neeee
--- Kraj citata ---
Hahahahah
Godine te gaze????
Daj nemoj me j......
Imas ti jos vremena
Samo naprijed
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju