Update nakon 9 mjeseci U međuvremenu je nabavljen i testiran ZX kratka grana - nije loš, nešto slabije diže okretaje od dugog ali se i osjeti neka razlika na max okretajima tako da sam zadovoljan i s njim
E sada, od prvoga dana želja je bila prednja plastika od Zipa SP, ali financije su takve bile da se nije ni pomišljalo na kupovinu pa se sklepala serijska sa grillom od NRG mc3.
Poslije pada, plastike su bile ranjene, najviše bočna, a i dosadašnja boja je malo dosadila..
Cura je iznenadila i sebe i mene i odriješila kesu za novi set plastika + poklopce žmigavaca
Slaganje prednje plastike je potrajalo oko 4 sata, jer je kiler bio pomaknut u desno dobrih 3-4 cm, iako je na original nosačima, uz to gore je posuda litrenjača od mc3, tako da je tu bilo borbe da prednja plastika legne bez ikakvih rezanja i sl.
Konačni rezultat:
I za kraj crvena čeljust
Zip mi izgleda bomba sad, nove plastike u kombinaciji s novim sicom
većina će reć da mu fali i mono vilica naprijed za kompletan dojam ali neznam, nije me ni ona oduševila kad sam ju probo, a cijene su paprene. Nikad ne reci nikad, kao i za SP plastike, tko zna..
BTW plastike su sa Attacka, no name proizvođač, na kutiji samo piše Made in Taiwan. Kvaliteta odlična, savitljive su i pašu bez zijevanja, cijena vrhunska, oko 800 kn za cijeli set - prednja, zadnja, blatobran i plastika oko fara.
Sljedeći korak je razbit malo ovo crnilo, vidjet ćemo - možda crvene ručice i nešto s felgama napravit..
i P.S. -
Roost je opet gore, cura putuje u Sesvete na posao, tako da joj i treba više snage za aveniju od ZX-a